Добре дошли в нашия магазин
Решения за професионалисти

EPSON SureColor SC-P6500D, 24"/61 см

  • 6-цветен, широкоформатен фотопринтер
  • Максимална ширина на медията: 24"/61 см
  • Отлична скорост на печат: до 18 кв.м/час с фотографско качество
  • Впечатляващи резултати при печат на: фотография, цветоотделки за сито, чертежи за щанци, постери, репродукции, визуализации...
  • Печат върху фотохартия, артистични медии и канава
  • ​Гаранция: 12 месеца
  • Безплатни доставка, инсталация и обучение
  • Доставка по заявка
  • Безплатна доставка с Интерлогистика, при поръчка над 240 лв.

  • Марка:
  • Код:
    C11CJ49301A0
  • Тегло:
    151.300 кг
Цена без ДДС: 8,041.67 лв.
Цена с ДДС: 9,650.00 лв.
Добави в желани

SC-P6500D е 24-инчов, двуролков, компактен и стилен фотопринтер за снимки и плакати

6-цветният SC-P6500D на Epson е напълно интегриран, високопроизводителен принтер, който предоставя изключително качество при печат на снимки, плакати, визуализации. Компактният, съвременен дизайн го прави идеален за фотостудиа, търговски обекти и фотолаборатории. Двойната ролка позволява да се зареждат две различни медии или различни размери, след което безпроблемно да се превключва автоматично между тях.

Отличаващ се с усъвършенствано боравене с различни носители и висока скорост на печат, SureColor SC-P6500D осигурява безпроблемен работен процес и изключителни резултати за всички ваши проекти. Освен това, с 6 касети с мастило с голям капацитет, включително специализирано сиво мастило, този принтер осигурява несравнимо качество и прецизност, дори и в най-сложните дизайни. С интегрирания високоскоростен хардуерно базиран PostScript® се наслаждавайте на изображения без усилие директно от вашия работен плот или USB устройство.

Бърз и функционален
Поставяйки нов стандарт в качеството на изображението, авангардната 2,64-инчовата печатаща глава PrecisionCore MicroTFP на Epson разполага с ултра фини дюзи и минимален размер на капката, гарантиращи ясни и ясни разпечатки всеки път, и отпечатва до 18 m2 / час с фотографско качество. 

Детайлни разпечатки
Изцяло новият 6-цветен комплект мастила UltraChrome® PRO6, пригоден за печт със фотографии, предоставя живи цветове и реалистични репродукции. С добавянето на сиво мастило можете да постигнете плавни тонални преходи и безупречна градация. Това го прави сравним по качество на печат с други 8-цветни принтери. Освен това специалните черни мастила (матово и фото черно) разширяват творческите ви хоризонти в различни типове медии. 

Гъвкаво приложение
Печат върху различни типове медии, включително гланц, мат, полумат и специални медии, и дори медии с дебелина до 1.5 mm, за задоволяване на различни нужди за печат.

Производителност с две ролки
Насладете се на непрекъснат печат или използвайте множество типове/размери медии с автоматично зареждане и смяна. Като алтернатива, използвайте втората ролка като поемаща макара за производство от ролка до ролка, като увеличите максимално производителността.

Безпроблемна настройка и работа
Лесен процес на инсталиране, интуитивен голям 4.3-инчов LCD сензорен контролен панел, консумативи с изцяло предно зареждане и интегриран изтеглящ се падащ контейнер за носители за безпроблемна работа.

Компактен и удобен
Epson SC-P6500D е с до 24% по-малък от еквивалентните машини и е с изцяло предно зареждане на медиите, което е изключително лесно и удобно дори за неопитни оператори. Освен това, това предимство позволява принтерът да бъде поставен плътно до стена, което спестява място в обекта. Плоският горен дизайн пък осигурява допълнително работно място, върху което може да бъде поставен лаптоп.

Гъвкава свързаност
Предлага високоскоростен USB 3.0, Gigabit Ethernet и Wi-Fi® свързаност (2,4 GHz и 5 GHz), осигурявайки безпроблемни опции за свързване.

Advanced Adobe Level 3 Print Engine
Отпечатвайте PDF файлове до 3 пъти по-бързо с по-точна обработка и обработка на прозрачни слоеве, подобрявайки ефективността на работния процес.

Рационализирана интеграция и работен процес
Включва над 28 IT функции за сигурност, гарантиращи подобрена сигурност и оптимизация на работния процес. Включва IEEE 802.1x, поддръжка на NFC карта и опционален 960GB SSD с криптиране.

Оптимална производителност
Доставя се с драйвери за Win и Mac, софтуер за печат и счетоводство. Освен това, той поддържа усъвършенствано дистанционно управление и наблюдение чрез Epson Cloud Solution PORT, увеличавайки максимално продуктивността и ефективността.

В обобщение:

Epson SureColor SC-P6500D дава възможност да вдъхнете живот на вашите творчески визии върху различни типове медии. Поддържани размери на листа до A1 и ролни носители с ширина до 24 инча (61 cm). Постигнете рентабилност, както никога досега, с отлична скорост на печат, намалена консумация на мастило и изключително ниска консумация на енергия, осигуряващи минимални текущи разходи.

Този мастиленоструен принтер безпроблемно обработва различни типове медии - oт олекотени хартиени материали до (80 g/m2) до инк-джет медии с дебелина до 1.5 mm. Насладете се на безпроблемен работен процес с функции като печат без полета и високоскоростен автоматичен нож, който разрязва лист A1 само за 2 секунди. Автоматичното зареждане на ролни носители рационализира процеса на печат, като принтерът безпроблемно преминава между ролките, когато е необходимо.


Офертата включва:

  • Принтер Epson SureColor SC-P6500D.
  • Безплатни доставка, инсталация и обучение. Доставката не включва разтоварване и пренасяне на оборудването до работното място.
  • Безплатен телефонен съпорт за периода на гаранцията, след преминаване на обучение.
  • Стартов комплект мастила - PK, C, M, Y, MK, Grey (240 ml). Стандартните касети при последващи зареждания са с капацитет 350 ml или 700 ml (не е необходимо да за закупува целият комплект, а само тези цветове, които са свършили).
  • Упътване за експлоатация (CD)
  • Захранващ кабел.
  • Стандартна гаранция: 12 месеца. Възможност за закупуване на удължена гаранция до 3/4/5 години.
Файл Информация
Продуктова брошура EPSON SC-P6500D [PDF, 266.89 KB]

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА САЙТА FACTOR.BG

Уеб сайтът на адрес https://factor.bg (наричан по-долу FACTOR.BG за краткост) е собственост на Фактор България ЕООД, ЕИК 160116590. 

FACTOR.BG е сайт, предназначен само за работа с B2B партньори и не обслужва потребители, по смисъла на Закона за защита на потребителите. 
За да изпозвате сайта, Вие трябва да сте професионален или бизнес клиент и да имате регистрирана фирма или да упражнявате свободна професия. 
С използването на сайта Вие потвърждавате, че закупените от продукти, ще бъдат използвани за професионални или бизнес цели. 
Всички продукти, които FACTOR.BG предлага, са предназначени само за професионална употреба, а не за препродаване на крайни клиенти/потребители, без предварителната им преработка, персонализация или модификация. 

Ако Вие работите с потребители, моля, запознайте се със Закона за защита на потребителите, за да сте наясно какви са изискванията към Вас, как да етикетирате Вашия краен продукт и какви са правата на Вашите клиенти/потребители.

Нови продукти

НАЙ-ПРОДАВАНИ ЗА ДЕНЯ: