Добре дошли в нашия магазин
Решения за професионалисти
Начало Марки

Ilford

Филтри

Ilford

Колекцията медии за артистичен печат ILFORD Galerie съчетава достиженията на мастилено-струйната технология с възможностите на фотографията, за да предостави гама продукти, които съответстват на стремежите и нуждите на професионалните фотографи от цял свят,

От създаването си през 1879 г., името ILFORD е асоциирано с фотографията. Докато компанията се е развила през годините, стремежът да предостави клиентите си продукти от световна класа е толкова силен, колкото преди 130 години.

Компанията заема челни позиции в индустрията, демонстрирайки способността да създават иновативни продукти в съответствие с променящите се технологии.

В резултат ILFORD е една от малкото компании в света, които предлагат на своите клиенти най-добрите медии за фотографски и артистичен печат.

Името на ILFORD е утвърдено в историята на печата и днес продължава да бъде свързано с най-съвременна технология, благодарение на силните връзки с пазарите на широкоформатен артистичен и рекламен печат, научноизследователската и развойна дейност, техническото ноу-хау и производствените възможности.

16

продукти

Продукти

Страница 1 от 1
«1»