Добре дошли в нашия магазин
Решения за професионалисти
Epson D800 Dry Lab фотопринтер на изплащане без оскъпяване, за 12 или 18 месеца, през TBI Pay.
Начало Марки

Ilford

Филтри

Ilford

Колекцията медии за артистичен печат ILFORD Galerie съчетава достиженията на мастилено-струйната технология с възможностите на фотографията, за да предостави гама продукти, които съответстват на стремежите и нуждите на професионалните фотографи от цял свят,

От създаването си през 1879 г., името ILFORD е асоциирано с фотографията. Докато компанията се е развила през годините, стремежът да предостави клиентите си продукти от световна класа е толкова силен, колкото преди 130 години.

Компанията заема челни позиции в индустрията, демонстрирайки способността да създават иновативни продукти в съответствие с променящите се технологии.

В резултат ILFORD е една от малкото компании в света, които предлагат на своите клиенти най-добрите медии за фотографски и артистичен печат.

Името на ILFORD е утвърдено в историята на печата и днес продължава да бъде свързано с най-съвременна технология, благодарение на силните връзки с пазарите на широкоформатен артистичен и рекламен печат, научноизследователската и развойна дейност, техническото ноу-хау и производствените възможности.

16

продукти

Продукти

Страница 1 от 1
«1»