Добре дошли в нашия магазин
Решения за професионалисти
Вижте всички статии

Специално предложение за изкупуване на стари DryLab принтери при поръчка на нов DryLab Epson SureLab D1000 и SureLab D1000A

Специално предложение за изкупуване на стари DryLab принтери при поръчка на нов DryLab Epson SureLab D1000  и SureLab D1000A

Сега можете да работите с най-доброто - Epson SureLab D1000 и D1000A!
Специално предложение за изкупуване на стари модели DryLab принтери Epson и Fuji и всякаква марка химически фотомашини, при поръчка на нов DryLab Epson SureLab D1000  и SureLab D1000A.

Спестявайте време и пари с производителност и функции, недостъпни за другите, предлагайте най-качествения и икономичен печат на снимки и фотокниги, наслаждавайте се на най-високата надеждност в този клас - 400 000 снимки 10/15!
Бъдете истински професионалисти с Epson SureLab D1000 и D1000A- само най-доброто е достатъчно добро за рентабилността на вашия бизнес и за репутацията ви!

Основната разлика между двата модела е специалният DUPLEX FEEDER (https://factor.bg/epson-duplex-feeder-surelab-d1000.html), който позволява автоматичен ДВУСТРАНЕН печат върху форматирана двустранна фотохартия за производство на ценово изгодни фотокниги, луксозни менюта и каталози, флаери и двустранни снимки или картички - с второ изображение или реклама на гърба.
Ако не сте сигурни кой вариант е за вас - започнете с D1000. Винаги можете да надградите с добавянето на DUPLEX FEEDER впоследствие, когато бизнесът ви го оправдава!

Когато закупите Epson SureLab D1000, ние се ангажираме да изкупим вашия старт DryLab или химически минилаб, на цена от 2000 до 2500 лв. с ДДС, в зависимост от състоянието му. 
Ако изберете Epson SureLAb D1000A, бюджетът за вашата стара машина може да достигне 3000 лв. с ДДС.
Тези пари ще бъдат приспаднати от стойността на вашата поръчка и ще трябва да платите само разликата. 

Вашите стари DryLab или химически фотомашини ще бъдат рециклирани, за да допринесем за намаляването на технологичните отпадъци! 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари