Добре дошли в нашия магазин
Решения за професионалисти
Начало Принтери Epson SureLab D - дигитални фотомашини EPSON SureLab SL-D1000A DryLab фотопринтер с Duplex Feeder

EPSON SureLab SL-D1000A DryLab фотопринтер с Duplex Feeder

Фотографски DryLab принтер от ново поколение, с удвоен производствен ресурс от 400 000 копия, с възможност за автоматично отпечатване и нарязване до краен размер на снимки и визитки.

Вземи на изплащане за 6 месеца с 0% оскъпяване през TBI!
 • Ресурс 400 000 копия.
 • Печат върху ролна и листова хартия
 • Двустранен печат за фотокниги (опция) - включен Duplex Feeder
 • До 385 снимки 10/15 за час (стандартно качество)
 • Wi-Fi, LAN, USB свързаност
 • Включен пълен комплект мастила
 • Безплатни доставка и инсталация на място

 • Безплатна доставка с Интерлогистика, при поръчка над 100 лв.

 • Марка:
 • Код:
  C11CJ33301AX
 • Тегло:
  32.660 кг
Цена с ДДС: 9,480.00 лв.

Ориентировъчни цени за доставка

До Асеновград на цена от 43.21 лв. Извън Асеновград на цена от 60.62 лв.

SureLab SL-D1000A е компактен фотопринтер с възможност за двустранен печат за гъвкаво производство на търговски артикули. 
Разработен за фотоателиета, професионални фотографи и бизнеси, които искат да печатат висококачествени снимки с различни размери и да предлагат на клиентите широка гама от продукти, 
включително персонализирани фотоалбуми, картички и календари. 

Повишена производителност, намалено време на престой
Серията SL-D1000 предлага впечатляващи скорости на печат до 385 стр./ч (в режим качество) с подобрена скорост на отпечатване на първата страница и без компромис с качеството. Касетите с мастилo са заменени от интегрираната система с пакети с мастило, осигуряващи с 25% повече мастило в сравнение с предишните модели, което намалява нуждата от често зареждане на мастило и времето за престой.
Производителността също е подобрена, още повече в комбинацията с допълнителния трей за двустранно подаване и листов печат (включено в SL-D1000A). Опцията предлага безпроблемна смяна на хартия с различни размери на един принтер, който може да печата в размер А4 и 10/15.

Гъвкавост
Epson SL-D1000(А) е разработен с идеята за гъвкавост. Принтерът e лек, с малки размери и включва възможност за Wi-Fi/LAN връзка.
Транспортира се лесно и това го прави подходящ и за използване на място за събития.
Потребителят може да използва свободното пространство, като постави няколко принтери SL-D1000 почти навсякъде и да ги интегрира в съществуваща работна среда.
Благодарение на новата захранваща система, нивото на шума и консумацията на енергия са намалени, което прави печата съобразен както с клиентите, така и с околната среда.
С D1000 може да се печата върху голямо многообразие от медии - ролни, листови, едностранни, двустранни, с формат от 89/50 мм (само за ролни) до панорами с ширина 21 см, готови двустранно напечатани снимки, готови да бъдат подвързани в албум незабавно след печат.
Малкото място за монтаж на SL-D1000, високата производителност и удълженият експлоатационен живот на принтера позволяват на търговците да печатат в среден до висок обем в пикови моменти, като същевременно позволява бързо превключване на медиите без намеса на потребителя. Дори ако трябва да се добавят допълнителни устройства, размерът и инвестиционните разходи на системата продължават да са много по-малки в сравнение с традиционните минилаборатории (сухи или мокри).

Качество
Като доверен партньор за печат с впечатляващо наследство, Epson предлага цялостното решение - мастила, хартии и софтуер и всички те са тествани да работят перфектно заедно, за да Ви помогнат да извлечете максимума от принтера SL-D1000(A).
Мастилото UltraChrome D6r-S осигурява превъзходно качество на печат. Широката цветова гама осигурява детайлни изображения и реалистични тонове на човешката кожа с плавни тонални преходи и дълбоки и естествени оттенъци на черното с превъзходното ниво на гланца на багрилен принтер.
Препоръчваме Ви да използвате 65-метрова фотохартии SureLab Pro-S Glossy или SureLab Pro-S Luster, както и двустранната фотохартия SureLab Photo Paper DS Glossy и SureLab Photo Paper DS Luster 190/225, за да си гарантирате надежден и съвместим печат с превъзходно качество на снимките всеки път.

Надеждност
Серията SL-D1000 е е разработена така, че потребителят да работи по-дълго - експлоатационният живот на принтера е удвоен до 400000 разпечатки 10x15.
Новата технология за откриване на дюзите може да идентифицира липсващи и неподравнени дюзи. Дефектните дюзи могат да бъдат идентифицирани и да се използват други дюзи, за да компенсират, така че да се гарантира, че производството може да продължи и да се избегне прекъсване, както и да се осигури по-висок контрол на качеството на печата. 

По-голям бизнес потенциал:
- фото-ателиета - високо качество и висока скорост на печат за изработка на нови продукти с персонализирана стойност като фотокниги, картички, календари, които могат да генерират по-висока печалба
- ивент-организатори - размерите и теглото на D1000 позволяват транспортирането му; подобрената начална скорост на печат, комбинирана с Wi-Fi функционалност и поддръжка на приложения правят принтера изключително привлекателен вариант за използване на сватби, фестивали и събития
- копирни и печатни студия - разпечатване на картички, проекти, персонализирани продукти
- заведения, барове, ресторанти, туристически обекти - отпечатване на персонализирани картички, менюта, флаери, промоции
- хотели - малкият размер и подобрената свързаност улесняват разполагането на принтера и той може да бъде навсякъде, дори и на рецепция; това позволява на клиенти да разпечатват свои картички и снимки чрез приложението за смартфон; хотелът може да създава персонализирани съобщения за добре дошли за бизнес гости и на корпоративни събития.

Себестойност на снимка с включени мастило и Epson Premium Luster/Glossy фото хартия:
- 10/15: 19 стотинки
- 15/21: 39 стотинки
- А4: 77 стотинки
- 13/18: 28 стотинки
- 9/13: 14 стотинки
Цени с вкл. ДДС. 

В тази конфигурация не е включен софтуер.
Моля, поискайте оферта за пълна комплектация, според нуждите Ви.

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА САЙТА FACTOR.BG

Уеб сайтът на адрес https://factor.bg (наричан по-долу FACTOR.BG за краткост) е собственост на Фактор България ЕООД, ЕИК 160116590. 

FACTOR.BG е сайт, предназначен само за работа с B2B партньори и не обслужва потребители, по смисъла на Закона за защита на потребителите. 
За да изпозвате сайта, Вие трябва да сте професионален или бизнес клиент и да имате регистрирана фирма или да упражнявате свободна професия. 
С използването на сайта Вие потвърждавате, че закупените от продукти, ще бъдат използвани за професионални или бизнес цели. 
Всички продукти, които FACTOR.BG предлага, са предназначени само за професионална употреба, а не за препродаване на крайни клиенти/потребители, без предварителната им преработка, персонализация или модификация. 

Ако Вие работите с потребители, моля, запознайте се със Закона за защита на потребителите, за да сте наясно какви са изискванията към Вас, как да етикетирате Вашия краен продукт и какви са правата на Вашите клиенти/потребители.

 • Тип устройство:
  Професионален инк-джет "сух" фото-минилаб (DryLab)
 • Печатаща глава тип:
  MicroPiezo TFP
 • Цветове:
  Black Photo Black Cyan Yellow Light Cyan Light Magenta
 • Duplex:
  Да
 • Свързване:
  USB
 • Съвместими Операционни Системи:
  Mac OS 10.5+ Windows 8.1 x64 Edition Windows 8.1 Windows 8 (32/64 bit) Windows 7 Windows 7 x64
 • Вграден нож:
  Да
 • Система за автоматично навиване на отпечатаната медия:
  Не

Нови продукти

НАЙ-ПРОДАВАНИ ЗА ДЕНЯ: