Добре дошли в нашия магазин
Решения за професионалисти

EPSON SureLab SL-D1000 DryLab фотопринтер

Фотографски DryLab принтер от ново поколение, с удвоен производствен ресурс от 400 000 копия, с възможност за автоматично отпечатване и нарязване до краен размер на снимки и визитки.

Вземи на изплащане за 6 месеца с 0% оскъпяване през TBI!
 • Ресурс 400 000 копия.
 • Печат върху ролна и листова хартия
 • Двустранен печат за фотокниги (опция)
 • До 385 снимки 10/15 за час (стандартно качество)
 • По-лек - 17.6 кг. без мастило и хартия
 • Wi-Fi, LAN, USB свързаност
 • Включен пълен комплект мастила
 • Безплатни доставка и инсталация на място

 • Безплатна доставка с Интерлогистика, при поръчка над 100 лв.

 • Марка:
 • Код:
  C11CJ33301BX
 • Тегло:
  24.000 кг
Цена с ДДС: 8,480.00 лв.

Ориентировъчни цени за доставка

До Асеновград на цена от 37.07 лв. Извън Асеновград на цена от 37.30 лв.

Печат на персонализирани продукти с висока стойност
SureLab SL-D1000 е компактен фотопринтер с възможност за двустранен печат за гъвкаво производство на търговски артикули. 
Разработен за фотоателиета, професионални фотографи и бизнеси, които искат да печатат висококачествени снимки с различни размери и да предлагат на клиентите широка гама от продукти, 
включително персонализирани фотоалбуми, картички и календари. Това е пазарен сегмент, където търсенето постоянно расте и набира популярност. Когато изработването се осъществява на място, вие си запазвате изцяло контрола над процесите и генерираните приходи.

Повишена производителност, намалено време на престой
Серията SL-D1000 предлага впечатляващи скорости на печат до 385 стр./ч (в режим качество) с подобрена скорост на отпечатване на първата страница и без компромис с качеството. Касетите с мастилo са заменени от интегрираната система с пакети с мастило, осигуряващи с 25% повече мастило в сравнение с предишните модели, което намалява нуждата от често зареждане на мастило и времето за престой.
Производителността също е подобрена, още повече в комбинацията с допълнителния трей за двустранно подаване и листов печат (включено в SL-D1000A). Опцията предлага безпроблемна смяна на хартия с различни размери на един принтер, който може да печата в размер А4 и 10/15.

Гъвкавост
Epson SL-D1000(А) е разработен с идеята за гъвкавост. Принтерът e лек, с малки размери и включва възможност за Wi-Fi/LAN връзка.
Транспортира се лесно и това го прави подходящ и за използване на място за събития.
Потребителят може да използва свободното пространство, като постави няколко принтери SL-D1000 почти навсякъде и да ги интегрира в съществуваща работна среда.
Благодарение на новата захранваща система, нивото на шума и консумацията на енергия са намалени, което прави печата съобразен както с клиентите, така и с околната среда.
С D1000 може да се печата върху голямо многообразие от медии - ролни, листови, едностранни, двустранни, с формат от 89/50 мм (само за ролни) до панорами с ширина 21 см, готови двустранно напечатани снимки, готови да бъдат подвързани в албум незабавно след печат.
Малкото място за монтаж на SL-D1000, високата производителност и удълженият експлоатационен живот на принтера позволяват на търговците да печатат в среден до висок обем в пикови моменти, като същевременно позволява бързо превключване на медиите без намеса на потребителя. Дори ако трябва да се добавят допълнителни устройства, размерът и инвестиционните разходи на системата продължават да са много по-малки в сравнение с традиционните минилаборатории (сухи или мокри).

Качество
Като доверен партньор за печат с впечатляващо наследство, Epson предлага цялостното решение - мастила, хартии и софтуер и всички те са тествани да работят перфектно заедно, за да Ви помогнат да извлечете максимума от принтера SL-D1000(A).
Мастилото UltraChrome D6r-S осигурява превъзходно качество на печат. Широката цветова гама осигурява детайлни изображения и реалистични тонове на човешката кожа с плавни тонални преходи и дълбоки и естествени оттенъци на черното с превъзходното ниво на гланца на багрилен принтер.
Препоръчваме Ви да използвате 65-метрова фотохартии SureLab Pro-S Glossy/Luster, както и двустранната фотохартия SureLab Photo Paper DS Glossy/Luster 190/225, за да си гарантирате надежден и съвместим печат с превъзходно качество на снимките всеки път.

Надеждност
Серията SL-D1000 е е разработена така, че потребителят да работи по-дълго - експлоатационният живот на принтера е удвоен до 400000 разпечатки 15x10.
Новата технология за откриване на дюзите може да идентифицира липсващи и неподравнени дюзи. Дефектните дюзи могат да бъдат идентифицирани и да се използват други дюзи, за да компенсират, така че да се гарантира, че производството може да продължи и да се избегне прекъсване, както и да се осигури по-висок контрол на качеството на печата. 

По-голям бизнес потенциал:
- фото-ателиета: високо качество и висока скорост на печат за изработка на нови продукти с персонализирана стойност като фотокниги, картички, календари, които могат да генерират по-висока печалба
- ивент-организатори - размерите и теглото на D1000 позволяват транспортирането му; подобрената начална скорост на печат, комбинирана с Wi-Fi функционалност и поддръжка на приложения правят принтера изключително привлекателен вариант за използване на сватби, фестивали и събития
- копирни и печатни студия - разпечатване на картички, проекти, персонализирани продукти
- заведения, барове, ресторанти, туристически обекти - отпечатване на персонализирани картички, менюта, флаери, промоции
- хотели - малкият размер и подобрената свързаност улесняват разполагането на принтера и той може да бъде навсякъде, дори и на рецепция; това позволява на клиенти да разпечатват свои картички и снимки чрез приложението за смартфон; хотелът може да създава персонализирани съобщения за добре дошли за бизнес гости и на корпоративни събития.

Себестойност на снимка с включени мастило и Epson Premium Luster/Glossy фото хартия:
- 10/15: 19 стотинки
- 15/21: 39 стотинки
- А4: 77 стотинки
- 13/18: 28 стотинки
- 9/13: 14 стотинки
Цени с вкл. ДДС. 

В тази конфигурация не са включени софтуер или трей за двустранен печат. 
Моля, поискайте оферта за пълна комплектация, според нуждите Ви.

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА САЙТА FACTOR.BG

Уеб сайтът на адрес https://factor.bg (наричан по-долу FACTOR.BG за краткост) е собственост на Фактор България ЕООД, ЕИК 160116590. 

FACTOR.BG е сайт, предназначен само за работа с B2B партньори и не обслужва потребители, по смисъла на Закона за защита на потребителите. 
За да изпозвате сайта, Вие трябва да сте професионален или бизнес клиент и да имате регистрирана фирма или да упражнявате свободна професия. 
С използването на сайта Вие потвърждавате, че закупените от продукти, ще бъдат използвани за професионални или бизнес цели. 
Всички продукти, които FACTOR.BG предлага, са предназначени само за професионална употреба, а не за препродаване на крайни клиенти/потребители, без предварителната им преработка, персонализация или модификация. 

Ако Вие работите с потребители, моля, запознайте се със Закона за защита на потребителите, за да сте наясно какви са изискванията към Вас, как да етикетирате Вашия краен продукт и какви са правата на Вашите клиенти/потребители.

 • Тип устройство:
  Професионален инк-джет "сух" фото-минилаб (DryLab)
 • Печатаща глава тип:
  MicroPiezo TFP
 • Цветове:
  Black Cyan Yellow
 • Duplex:
  Да
 • Свързване:
  USB
 • Съвместими Операционни Системи:
  Mac OS 10.5+ Windows 8.1 x64 Edition Windows 8.1 Windows 8 (32/64 bit) Windows 7 Windows 7 x64
 • Вграден нож:
  Да
 • Система за автоматично навиване на отпечатаната медия:
  Не