Добре дошли в нашия магазин
Решения за професионалисти

Комплект за изработване на магнити 78x53 mm

  • Безплатна доставка с Интерлогистика, при поръчка над 100 лв.

  •  ПРОМО комплект

  • Марка:
  • Код:
    IDGAM-01-B900Set
  • Тегло:
    77.000 кг
-19%
Цена с ДДС: 2,500.00 лв.
Каталожна цена: 3,096.96 лв.
Отстъпка : 596.96 лв. (19.28%)

Комплектът включва всичко необходимо - оборудване и заготовки, за професионалното изработване на 1000 магнита:
Машина за изработване на магнити B-900
Щанца за изрязване на снимките и
1000 комплекта консумативи за магнити 78x53 мм.

 

Ако разполагате с мастиленоструен или лазерен принтер, с помощта на машините и консумативите, производство на испанската фирма GAMAX, ще можете да изработвате магнити и значки бързо и с професионално качество. Разширете възможностите си да предлагате интересни и достъпни сувенири и подаръци, както за крайни клиенти, така и за корпоративна реклама, събития, сватби, туристически обекти.


Видео инструкция:

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА САЙТА FACTOR.BG

Уеб сайтът на адрес https://factor.bg (наричан по-долу FACTOR.BG за краткост) е собственост на Фактор България ЕООД, ЕИК 160116590. 

FACTOR.BG е сайт, предназначен само за работа с B2B партньори и не обслужва потребители, по смисъла на Закона за защита на потребителите. 
За да изпозвате сайта, Вие трябва да сте професионален или бизнес клиент и да имате регистрирана фирма или да упражнявате свободна професия. 
С използването на сайта Вие потвърждавате, че закупените от продукти, ще бъдат използвани за професионални или бизнес цели. 
Всички продукти, които FACTOR.BG предлага, са предназначени само за професионална употреба, а не за препродаване на крайни клиенти/потребители, без предварителната им преработка, персонализация или модификация. 

Ако Вие работите с потребители, моля, запознайте се със Закона за защита на потребителите, за да сте наясно какви са изискванията към Вас, как да етикетирате Вашия краен продукт и какви са правата на Вашите клиенти/потребители.