Добре дошли в нашия магазин
Решения за професионалисти
Вижте всички статии

FACTOR.BG | ORIGINALS от 01 до 04 ОКТОМВРИ 2024

FACTOR.BG | ORIGINALS от 01 до 04 ОКТОМВРИ 2024

ORIGINALS 2024
Представяне на два нови принтерa от Epson

01 - 04 октомври 2024
София, ул. Раковски 71, Шоурумът на FACTOR.BG

 

Регистрацията не е задължителна, но ще Ви осигури удобство - регистрирайте се на тел. 089 673 8700, вътр. линия 1

 

Тази година на фокус ще бъдат два НОВИ принтера от клас micro production - UV принтерът EPSON SC-V1000 и текстилният DTG/DTF принтер EPSON SC-F1000 - точният избор за стартиращи и малки бизнеси

UV принтер EPSON SC-V1000 - стартирате или вече имате малък бизнес за изработка на сувенири, подаръци и персонализирани изделия и търсите унивесално решение за печат върху почти всякаква твърда повърхност: акрил, поликарбонат, PVC, алуминий, метал, полиестер, пенокартон, стироли, дърво и камък. На събититето ще можете да го видите и тествате!

Текстилен принтер EPSON SC-F1000 - множество качества като: компактни размери и лесно обслужване, възможност за декорация на различни материи, невисока първоначална инвестиция и мастила със сертификат за бебешки и детски дрехи, го правят точния избор за стартиращи или средно развити бизнеси за производство на тениски, торбички, калъфки и детски стоки. Тествайте го с Ваш файл на събитието!

На ORIGINALS ще видите и другите два DTG/DTF принтера от Epson:

  • Epson SC-F2200 - подходящ за работещи вече бизнеси като дизайнерски ателиета, рекламни агенции, онлайн магазини за тениски, предприятия за производство на бельо и дрехи, фирми за производство бебешки и детски дрешки.
  • Epson SC-F3000 - създаден за развити фирми с голям обем работа в същите области, които имат изисквания за високо качество, кратки срокове за изпълнение, печат на комплексни и взискателни дизайни, сигурна и надеждна машина.

Професионални широкоформатни и настолни сублимационни принтери от Epson:

  • Еpson SC-F6400HDR - 44"/111.8 см принтер за печат на спортни облекла, дизайнерски облекла, интериорен тектсил, фотографски панели, сувенири и подаръци
  • Epson SC-F500 - 24"/61 см принтер, който печата от ролна и от листова хартия; подходящ, както за декоратори на сувенири и подаръци, така и за текстилни производители
  • Epson SC-F100 - A4 принтер за сублимационен печат върху полиестерни тениски/кърпи/възглавници, калъфи за телефони, чаши, подложки за мишки и всякакви други сублимационни продукти

За да завършите процеса по декорация с DTG/DTF или със сублимационен принтер, е необходима термопреса. Затова на събитието ще имате възможността да се уверите в предимствата и на професионалните термопреси от Geo Knight!

Солвентни принтери – бестселъра в рекламния печат Epson SC-S40610.

Професионални и любителски фотопринтери Epson:


​За да разширите портфолиото си от предлагани услуги, ще Ви представим испанските професионални машини за значки и магнити - Gamax.​


По време не събитието ще Ви покажем и цялостна система за изработка и персонализация на фотокниги, презентации, каталози, дипломни работи и фирмени документи, която включва:
 

Принтер Epson SL-D1000A – за печат на снимки и фотокниги
Машини и консумативи Peleman – за сглобяване и подвързване 
Принтер Epson SC-V1000 – за персонализиране на корици



Заповядайте от 01 до 04 октомври 2024 (включително) в шоурума на FACTOR.BG, на ул. Раковски 72, в София, за да видите и тествате с Ваш файл машините и оборудването, които представляват интерес за Вас.

Ще можете да се срещнете нашите консултанти и сервизни специалисти за персонална демонстрация и договаряне на специални условия за големи проекти.

Ще получите реални мостри от всеки принтер в шоурума, който Ви интересува.

За да Ви осигурим по-добро обслужване и достатъчно време за лична демонстрация, можете да направите предварителна резервация на час.

Регистрацията не е задължителна, но ще Ви осигури удобство - регистрирайте се на тел. 089 673 8700, вътр. линия 1

 

ORIGINALS 2024 | Представяне на два нови micro production принтерa от Epson е събитие, организирано от FACTOR.BG

Очакваме ви от 01 до 04 октомври 2024 в шоурума на FACTOR.BG, в София, на ул. Раковски 72.

За допълнителна информация:
Тел.: 0896 738 700, вътрешен 2
www.factor.bg

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Работа с пенокартон KapaFix и пеногума