Добре дошли в нашия магазин
Решения за професионалисти
Начало Принтери Epson L-серия икономични фотопринтери EPSON SureColor SC-F100 A4 настолен сублимационен принтер

EPSON SureColor SC-F100 A4 настолен сублимационен принтер

     

 • Настолен принтер за сублимация 
 • Формат A4 (210 x 297 mm)
 • Включен комплект мастила (CMYK x 140 ml)
 • PrecisionCore TFP печатаща глава - 1 брой
 • Приложение: декорация върху бял полиестерен текстил и продукти с индустриално нанесен полиестерен слой
 • Безплатнa доставка
 • ПРОМО! Подарък сублимационна хартия Katana SuBliss 117 HD A4 100 листа
 • Гаранция 12 месеца
 • На склад!
 • Безплатна доставка с Интерлогистика, при поръчка над 100 лв.

 • Марка:
 • Код:
  C11CJ80302
 • Тегло:
  7.450 кг
Цена с ДДС: 999.60 лв.

Ориентировъчни цени за доставка

До Асеновград на цена от 10.73 лв. Извън Асеновград на цена от 10.96 лв.

Epson SureColor SC-F100 A4 принтер за сублимация


Настолен сублимационен принтер, с размер на печата до А4 от автоматично листоподаващо устройство. Принтерът е предназначен за най-различни бизнеси – от декоратори на сувенири и подаръци, до текстилни производители. Съчетава гъвкавост на форматите за печат, с висока скорост, пословичното качество на Epson и ниската себестойност на оригиналните мастила, в бутилки от 140 мл.

Независимо дали се печата върху калъфи за телефони, чаши, подложки за мишки, тениски или възглавници, моделът SC-F100 предлага на малките фирми изключително кратко време за изпълнение, надеждност и ниска себестойност, без да изисква специални познания за настройките, изисквания за експлоатация и поддръжката.
Специално проектиран за лесна експлоатация, високи производителност и ефективност, в помощ на фирмите да запазят своята гъвкавост спрямо нуждите на клиентите си.

 

Гъвкавост на приложенията
Моделът SC-F100 е създаден, за да разшири бизнес възможностите с висококачествен печат върху широк диапазон от подаръци и промоционални стоки. 

 

Подобрена производителност
Epson използва решение за допълване с мастило (бутилки с мастило от 140 ml), с което презареждането е лесно и за неспециалисти и можете дори да презареждате, докато печатате. Така фирмите получават възможност за по-продължителна работа и по-малко време на престой.

 

Лесна употреба
Технологиите на Epson са лесни за използване и изключително интуитивни. Например 2,4-инчов екран, Wi-Fi връзка и предно подаване на хартията (зареждане до 150 листа), които превръщат използването на принтера и поддръжката в дейности, достъпни и за неспециалисти.

 

Пълно, цялостно решение за печат от Epson
Принтерите на Epson са създадени да работят в пълна хармония. Ние предлагаме цялостно решение, което включва: мастила, хартии, софтуер от Epson... и разбира се, принтерът SC-F100.


 • - Решение с възможност за допълване на мастило: Бутилките с мастило 140 ml могат да се използват дори по време на печат
 • - Дизайн против запрашаване: Предотвратява неправилни разпечатки поради запушване на дюзите или дълги цикли на почистване
 • - Wi-Fi връзка: За по-лесно използване – за първи път в гамата сублимационни принтери на Epson

Офертата включва:

- Десктоп сублимационен принтер Epson SC-F100
Комплект 4 бутилки мастило (CMYK x 140 мл)
В последствие не е необходимо да за закупува целият сет, а само тези цветове, които са свършили.
-
Подарък - кутия топ-клас сублимационна хартия Katana SuBliss 117 HD, при поръчка до края на месец май!
- Безплатна доставка до адрес.
- Инсталация и обучение: на място, дистанционно или в център на FACTOR.BG, моля вижте свързаните продукти.
- Гаранционен срок: 12 месеца или 6000 копия, което се изпълни първо. Сервиз в сервизна база. Възможност за закупуване на удължена гаранция до 3/4/5 години, моля вижте свързаните продукти.

На склад.


Когато избирате FACTOR.BG, Вие получавате още:

- Безплатна демонстрация в нашия демонстрационен център - свържете се с нас, за да уговорим среща.
- Безплатна доставка до адрес, доставката не включва разтоварване и пренасяне на оборудването до работното място.

- Гарантирани наличности на медии, мастила, други консумативи и резервни части на склад.
Oсигурен гаранционен и инзвънгаранционен сервиз от специалисти, обучени и сертифицирани от Epson, само при използване на оригинални мастила от FACTOR.BG.
- Оборотни принтери, предоставяни безплатно от FACTOR.BG, ако се наложи сервизиране в натоварен за Вас момент, само при ползване на оригинални консумативи от FACTOR.BG.

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА САЙТА FACTOR.BG

Уеб сайтът на адрес https://factor.bg (наричан по-долу FACTOR.BG за краткост) е собственост на Фактор България ЕООД, ЕИК 160116590. 

FACTOR.BG е сайт, предназначен само за работа с B2B партньори и не обслужва потребители, по смисъла на Закона за защита на потребителите. 
За да изпозвате сайта, Вие трябва да сте професионален или бизнес клиент и да имате регистрирана фирма или да упражнявате свободна професия. 
С използването на сайта Вие потвърждавате, че закупените от продукти, ще бъдат използвани за професионални или бизнес цели. 
Всички продукти, които FACTOR.BG предлага, са предназначени само за професионална употреба, а не за препродаване на крайни клиенти/потребители, без предварителната им преработка, персонализация или модификация. 

Ако Вие работите с потребители, моля, запознайте се със Закона за защита на потребителите, за да сте наясно какви са изискванията към Вас, как да етикетирате Вашия краен продукт и какви са правата на Вашите клиенти/потребители.

 • Тип устройство:
  Настолен сублимационен гел-принтер
 • Печатаща глава тип:
  PrecisionCore™ TFP
 • Мастила тип:
  Dye Ink Technology
 • Цветове:
  Black Cyan Yellow
 • Duplex:
  Не
 • Свързване:
  USB Wi-Fi Мрежа (LAN)
 • Съвместими Операционни Системи:
  Windows 10 Windows 8.1 x64 Edition Windows 8.1 Windows 8 (32/64 bit) Windows 7 Windows 7 x64 Windows Vista Microsoft Windows Vista (32/64 bit) Windows Vista x64 Windows XP Windows XP x64