Добре дошли в нашия магазин
Решения за професионалисти
Вижте всички статии

ДНИ НА НЕЗАВИСИМОСТТТА

ДНИ НА НЕЗАВИСИМОСТТТА

"Дните на независимостта" наближават!

Дни на отворените врати, с фокус върху рекламния печат ще се проведат в шоурума на FACTOR.BG в София, в периода от 9-ти до 11-ти февруари, 2023 г.

Резервирайте час сега - демонстрациите са персонални!

Ако сте свързали живота и бизнеса си с рекламния печат, елате на INDEPENDENCE DAYS и вижте как солвентните принтери Epson ви осигуряват независимост

Имате често поръчки за рекламен печат - стикери, рекламни постери, винили, брандиране на автомобили, интериорни декорации, витрини?
Търсите независмост при определяне на срокове и цена, гаранция, че всичко ще е готово навреме, с обещаното качество и на предвидената цена?
Търсите сигурност, че няма печатницата да ви "прескочи" при следващата поръчка?
Търсите начин да реагирате експресно, когато клиентите го изискват, дори в извънработно време?
Намерихте всичко това, можете да си го купите изгодно - солвентните принтери Epson SureColor SC-S40610, 60610, S60610L, S80610 и S80610L.

Солвентните принтери Epson S-серия ви дават свобода и независимост.
Без значение, дали имате поръчка за печат на стикери, изображения за рекламни табели, витрини, брандиране на автомобили, интериорен дизайн, постери за промоции в магазини или оформление на изложбени щандове, вие се нуждаете от сигурност, че сроковете ще бъдат спазени, че качеството ще отговаря на очакванията, а разходите ще са в норма.
Единственият начин да си го гарантирате, е да извоювате независимостта си, с помощта на принтерите Epson SureColor S-серия, на отлична цена!

Бизнесът на една рекламна агенция или студио за дизайн не е лесен - освен, че трябва да се поддържа високо ниво на компетентност и квалификация на екипа, трябва да се прави и добър маркетинг, за да се привличат клиенти, трябва да се проектират рекламни и комуникационни продукти, които да носят измерима полза за клиентите и да бъдат качествени, да извържат дълго време и да отговарят на бюджета и сроковете на клиента.

В реалния живот често се налага да се използват външни услуги за печат и когато се намери надежден и отговорен подизпълнител, на когото може да се разчита винаги, това е перфектно решение, защото подизпълнителят поема производството на печатните материали, има грижата за персонал и машини, за организация на процесите и за снабдяване с материали и доставка на готовата продукция, а дизайнерите и рекламните агенции се грижат за това, което е тяхна работа.

За съжаление, много често нещата не се случват така. Работата с неподходящ или некоректен подизпълнител може да донесе много вреди и дори да бъде фатална за бизнеса на дизайнера или рекламната агенция.

Какви са предимствата, когато имате собствен принтер, в сравнение с работата с подизпълнител:

 • Свободата да направите най-доброто - не само цената е важна, понякога по-важно е да можете да изработите точно това, което си представяте, дори и да трябва да направите няколко проби и варианти, или различни материали, да ги тествате в реална среда и чак тогава да отпечатате крайния продукт. А това, в много случаи, просто е невъзможно - повечето принтшопове не биха се съгласили да оставят принтера и оператора си на раположение на дизайнера, за да си прави той тестове и експерименти, докато клиентът му направи своя избор. Или, ако го направят, цената ще бъде сериозна.
      Независимоста е нещо безценно - можете да останеште след работно време, за да си поиграете на спокойствие с детайли от дизайна за бруталния car wrap който сте създали.
      Или да отговорите с "Нама проблем, елате след 30 минути!", когато важен клиент или приятел се обади с молба за нещо дребно за печат, но спешно, пропуснато в суматохата.
      Или да пробвате как би се получил дизайнът върху цветно или сребристо фолио, вместо върху досадното стандартно бяло фолио за печат.
      Или да си позволите свободата да използвате бял или сребрист цвят мастило, за да накарате клиентът да забрави за вашите конкуренти, които се мръщят при споменаването на всичко, което е различно от "стандартна услуга".
 • Фиксирани цени - когато се договаряте с клиента, вие разчитате на цените, които сте договорили с поизпълнителя, но често се оказва, че "от вчера имаме нови цени", "тук разходът на мастило е много голям, ще трябва да вдигнем цената", "има много фира на материал, трябва да увеличин цеата". Когато разполагате със собствен принтер, вие държите контрола върху цената.
 • Спазване на срокове - няма нищо по-лошо от неспазените срокове, защото дори по-високата цена може да се преглъне или вие да я абсорбирате, но когато продуктът не е готов навреме, това нарушава плановете на клиента и пречи на бизнеса му. Когато разполагате със собствен принтер, вие можете да оптимизирате работата и да пренаредите графика, за да вместите в желания срок поръчката.
 • Спешна реакция - понякога става така, че клиентите имат нужда от нещо "за вчера" и дори са готови да платят допълнително за експресна поръчка, но вие трябва да се съобразите с времето за реакция на подизпълнителя ви, което често води да изгубени клиенти и пропуснати възможности. Когато имате собствен принтер, вие можете да свършите работата и след работно време, дори през нощта или в почивен ден - ако прецените, че си заслужава! Това може да донесе конкурентни предимства и повече печалба.
 • Гарантирано качество - ако трябва да се отпечата рекламна табела, която юе се гледа от 3-4 метра, някои компромиси с качеството са възможни, някои не. Но когато става дума за стикери, или за рекламен стелаж за всискателен клиент, а подизпълнителят е имал повечко обещани поръчки, та е "пришпорил" принтера в по-бърз режим, за да смогне с всичко, трябва да се изчервявате пред клиента и са се извинявате за чужди грешки. Дори и да имате ваш принтер, грешка може да допуснете и вие, но разликата е, че когато машината е в ръцете ви, можете веднага да препечатате отговорната поръчка, ако държите на името си и на клиентите си.
 • Точен цвят на различни материали - ако поизпълнителят си няма хал хабер от управление на цвета и прави цветни корекции с окомер, вие може да имате сериозен проблем със сериозни поръчки на сериозни клиенти. Когато попитате подизпълнителя какви са изискванията му за подготовка на файловете и той ви отговори с "Да са в CMYK!", това трябва да бъде червен сигнал за вас. А такава е ситуацията в огромна част от дигиталните печатници - те постигат прилични резултати със своите файлове, чрез проби и донагласяния, но вашите файлове вървят на конвейра и ако отпечатанят цвят не е точен, неизменният отговор е "Така си е във файла!".
      Ако имате собствен принтер и инвестирате време и желание за запознаване с материята, плюс малко средства за покупка на спектрофотометър и софтуер, със съдействието на екипа на FACTOR.BG, вие ще получавате предвидими резултати, независимо с каква скрост ина какви материали печатате. Това е огромно предимство - край на корекциите "на око", край на безбройните проби и донаглсяния, край на изискванията "клиентът да присъства на печата", край на бракуваните материали и готови разпечатки.
 • Рентабилност, дори и за най-малката поръчка - може важен за вас клиент да има нужда от нещо дребно, което е важно за него, но е нерентабилно да се поръчва при подизпълнител, заради транспортни разходи, заради ограничения за минимална квадратура при подизпълнителя и т.н. Ако имате собствен принтер, вие можете да организирате работата си така, че и най-дребната поръчка да ви донесе печалба.

Какви са разликите между моделите и какви са силните страни на всеки един от тях:

 • Epson SC-S40610 - идеалният принтер за навлизащите в рекламата. 4 цвята мастило, достъпна инвестиция, добра скорост на печат, перфектно качество и цветови обхват в класа на 4-цветните машини. Изгодни цени на консумативите, голяма надеждност и лесно обслужване. 
 • Epson SC-S60610 - това е удвоен С40610, с акцент върху скоростта.
 • Epson SC-S60610L - това е удвоен С40610, с още по-изгодни цени на мастилото, за тези, които търсят скорост и икономия.
 • Epson SC-S80610 - истински "многоцелеви изтребител от ново поколение" - пълна свобода за творческия импулс на дизайнера, независимо дали става дума за хартиен постер, за брандиране на дистрибуторски бус, за car-wrap на тунингован спортен звяр, за аранжиране на витрина, за обемни стикери, за поликарбонатни фолиа за клавиатури и инструкции, за принт-стъкло, за бинилни банери и рекламни табели, за сценични декори и интериорен дизайн, дори за фотографски изложби или репродукции на картини. 
 • Epson SC-S80610L - същото, като S80610, но с по-големи пакети мастило, за тези, които имат достатъчно работа, за да могат да усетят разликата от 25% в цената на милилитър. Без да правт никакви компромиси с качеството и скоростта.

Направете своята регистрация и резервирайте час за персонална демонстрация, за да можете да обсъдите в спокойна среда и без нежелани слушатели Вашите идеи и планове.

Резервирайте час сега - демонстрациите са персонални!

 

Какво още можете да видите и тествате, ако посетите INDEPENDENCE DAYS:

Оборудване:

 • Фотографски принтери
 • Машини за магнити
 • Сублимационни принтери
 • Притнери за директен печат върху текстил

Консумативи:

 • Хартии за фотографски печат
 • Сублимационни хартии
 • Термотрансферни хартии за текстил твърди повърхности

За фотографски печат:

 • Epson D1000 DryLab
 • Нови хартии KATANA за фотографски печат и за крафтъри - Aquarelle, Tempera, Silver Big, PhotoMatt 230, Premium Gloss 290, Warmtone Silk 200
 • Epson L8160 и L8180 EcoTank фотопринтери, идеални за дома, офиса, крафт-ателието, фотографското студио или студиото за интериорен дизайн.
 • Epson SureColor P5000 - идеалният принтер за професионалното фотографско студио, както и за система за сертифицирана цветна проба към офсетови печатници.
 • Epson SureColor P9500 - принтер за артистична фотография, най-висок клас

 

Възползвайте се от специалните ценови промоции за солвентни, латексови, УВ и сублимационни широкоформатни принтери Epson, само по време на събитието!

Резервирайте час сега - демонстрациите са персонални!

За безопасността на тези, които решат да бъдат наши гости на живо, ние сме осигурили най-ефективните въздухопречистватели на DAIKIN, гарантиращи унищожаването на всякакви вируси, бактерии и спори, включително вируса на Ковид 19. Помещението се проветрява на кратки интервали.

Дните на Независимостта | Рекламен печат са от 9-ти (четвъртък) до 11-ти (събота) февруари, 2023 г.
Адресът на шоурума е София, ул. Раковски 72 (между магазините за часовници).
Работно време от 10:00 до 19:00 ч.
Телефон за контакти с екипа ни там: 0896 738700, вътрешен код 2
E-mail: showroom-sofia@factor.bg

Шоурумът ни в Google:
https://goo.gl/maps/rmeqmxNB4ZddEDD3A

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  Все още няма коментари