Добре дошли в нашия магазин
Решения за професионалисти
Вижте всички статии

Печатате върху текстил? Време е за новогодишно разчистване!

Печатате върху текстил? Време е за новогодишно разчистване!

Печатате върху текстил?
Време е за новогодишно разчистване!

Купете сега SC-F2200, най-новия DTG/DTF принтер на Epson и FACTOR.BG ще ви плати до 6000 лв. с ДДС за вашия стар DTG или DTF принтер.

Сега можете да работите с най-доброто универсално решение - Epson SureColor F2200

FACTOR.BG и EPSON предлагат до 6000 лв. с ДДС за изкупуване на всякакви фабрично произведени DTG или DTF принтери, независимо от марката и състоянието, при поръчка на нов Epson SC-F2200, до края на януари, 2024 г.

Спестявайте време и пари с производителност и функции, недостъпни за другите, предлагайте качествен и икономичен директен и DTF печат върху тениски, рекламни и работни облекла, кройки, торби от плат и т.н., наслаждавайте се на високата надеждност и гъвкавостта на този уникален принтер.
Бъдете истински професионалисти с Epson SC-F2200 - само най-доброто е достатъчно добро за рентабилността на вашия бизнес и за репутацията ви!

От 05.01.2024 г. до 31.01.2024 г. FACTOR.BG предлага уникална възможност да обновите оборудването си - ще заменим стария ви DTG или DTF принтер с последно поколение универсален DTG/DTF принтер Epson SC-F2200.
Той е по-бърз от предшественика си, идва с с пълнофункционален RIP софтуер Garment Creator 2, осигуряващ с няколко клика перфектна обработка и печат на изображенията ви директно върху текстила или на фолио за DTF трансфер.

Няма да губите време за "настройване" на цветовете, работейки по метода на пробата и грешката, а ще получите профили, инсталация и обучение безплатно!
Пълната гаранция покрива всичко, включително и печатащите глави и може да се удължава, срещу заплащане, до 5 години!
Почти всички операции по поддръжката са автоматизирани и обслужването му е сходно с това на обикновен офисен принтер, а операторът печели повече време за печат.
Машината ви идва със среден размер поставка (най-използваната) и пълен комплект мастила по 800 милилитра, 1 x CMYK + 2 x WH!

Когато закупите Epson SC-F2200, ние се ангажираме да изкупим вашия стар DTG или DTF, на цена до 6000 лв. с ДДС, в зависимост от състоянието му.
Тези пари ще бъдат приспаднати от стойността на вашата поръчка и ще трябва да платите само разликата.

Вашите стари принтери ще бъдат предадени за рециклиране, за да допринесем за намаляването на технологичните отпадъци!

За повече информация относно Epson SC-F2200, посетете сайта на FACTOR.BG - https://factor.bg/epson-surecolor-sc-f2200.html
Нашите консултанти са на разположение за въпроси и уговаряне на демонстрации, на телефон 0896 738700, вътрешен 2.
Можете да видите и изпробвате тази уникална машина в шоурума ни в София, на ул. Раковски 72 - https://maps.app.goo.gl/wGJbYHWz7x9YtBgN7

Пожелаваме ви успешен старт на Новата година, с тази страхотна нова придобивка за бизнеса, една сериозна предпоставка за финансов успех и с много доволни клиенти!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Нови продукти

НАЙ-ПРОДАВАНИ ЗА ДЕНЯ: