Добре дошли в нашия магазин
Решения за професионалисти
Вижте всички статии

Epson Days: Textile в шоурума на FACTOR.BG

Epson Days: Textile в шоурума на FACTOR.BG

EPSON DAYS: TEXTILE

РЕЗЕРВИРАЙТЕ ЧАС СЕГА - ДЕМОНСТРАЦИИТЕ СА ПЕРСОНАЛНИ!

Дигиталният печат върху текстил е неоспорим тренд и всеки бизнес може да се възползва от възможностите, които новите технологии предлагат. 
А възможности има за всеки - от стартиране на малък допълнителен бизнес, през разширяване на съществуващ бизнес и "затваряне на цикъла" на повече производства вътре във фирмата, до изграждане на индустриално производство.

Ако имате интереси в сублимационния печат, термотрансферния печат, DTG (Direct to Garment или директен печат върху готови облекла и кройки) и DTF (Direct to Film или печат върху филм, с последващо полагане на термолепило и трансфер върху рекламни и работни облекла), запазете своето време в дните на отворени врати Epson Days: Textile, на 25-ти и 26-ти февруари, в шоурума на FACTOR.BG, на ул. Раковски 72, в София.

Какво полезно и ново ще ви покажем?

DTF филми и пудри, производство на корейската фирма ECOFREEN, на която FACTOR.BG е ексклузивен дистрибутор за България.

Съвместими са с всички DTF принтери и мастила (винаги препоръчваме тест), но основното им предимство е изключителното качество на DTF трансфери, отпечатани с DTG принтери - Epson, Brother и други.

Филмът е наличен във формат А3, в разфасовки по 20 листа (тестов комплект) и по 200 листа (стандартна опаковка).
В следващите седмици очакваме доставка на филм освен във варианта Premium (наличен в момента), също и във вариантите Premium PLUS и Premium SQ (Super Quality). 

DTF филмите ще се поддържат в следните формати:

 • А4 (210 x 297 mm)
 • А3 (297 x 420 mm) наличен в момента
 • А3+ (330 x 483 mm)
 • 350 x 400 mm - точно покрива средната маса за F2000 / F2100 / F3000
 • 400 x 500 mm - точно покрива голямата маса за F2000 / F2100 / F3000
 • ролки 30 cm x 100 m
 • ролки 61 cm x 100 m 

DTF пудра или термолепило на прах - бял и черен цвят, разфасовки от 100 g (тестов комплект) и 1 kg - стандартна опаковка. по заявка може да се доставят и поддържат едрови опаковки от 20 кг (контейнер) и 25 kg (чувал)

Бялата DTF пудра е най-често използваното лепило, с универсални качества, за светъл и тъмен текстил
Черната DTF пудра се използва обикновено при трансфери върху полиестерни и полиамидни цветни тъкани, за да попречи на миграцията на багра от плата към изображението, при трансферния процес. Друго популярно приложение е използването при трансфер на етикети за указания за пране и ръстови марки, както и директно брандиране, без етикет.

DTG + DTF печат

Epson DTG принтер SC-F2100 или SC-F3000, който без абсолютно никакви модификации, печата с отлично качество върху специален DTF филм на листове. Следващите процеси са същите - отпечатаният лист се поръсва с пудра, изтръсква се излишното количество и се изпича до изсъхване на мастилото и стопяване на пудрата. DTF-трансферът е готов са прехвърляне веднага или за изпращане към клиента, който сам да си направи прехвърлянето върху изделията.
Предимствата на това решение са очевидни:

 • може да се печата директно върху текстилни изделия (DTG), когато това е по-подходящо, например:
  - светли и тъмни тениски в единични бройки, с дизайн по поръчка
  - когато дизайнът е голям и не искаме да "запечатваме" дрехата с един голям "DTF стикер", а искаме дизайнът "да диша"
  - експресни поръчки
  - заради по-мекия опип, дори върху тъмни облекла
  - когато се търси органично "вливане" на дизайна в текстила, като изображения с пламъци, сияния или пушеци при черни тениски, защото при DTF-трансфера този ефект е трудно постижим, там трябва поне известно количество бало мастило, за да се залепи пудрата и да стане качествен трансфер)
 • може да се изработват DTF трансфери, когато те са по-доброто решение, например: 
  - поръчката е за голяма серия тъмни облекла (рекламни или работни, например), с една или няколко малки и/или едноцветни щампи на различни места
  - материята е синтетична или трудна за печат
  - текстилното изделие не влиза в принтера - шапки, кецове, чанти, сакове, якета
  - не си струва или не е възможно облеклата да се транспортират до печатницата, а трансферът трябва да стане при клиента
  - дизайнът включва големи едноцветни участъци, а текстилът не е с идеално качество
  - материята е много разтеглива и отпечатъка трябва да е много еластичен

Epson SureColor F2100/F3000 съчетават най-доброто от двата свята - DTG и DTF. Във време, когато пазарите се променят постоянно и тенденциите са към персонализираните, създадени по поръчка стоки, гъвкавостта и универсалността, която тези машини предлагат, са безспорно предимство за всеки модерен бизнес, свързан с декорация на текстилни изделия.

DTG принтери и машина за нанасяне на оптимизатор ECOFREEN MISTER T2

На разположение за персонални демонстрации и тестове са принтерите Epson SureCOlor F2100, Epson SureColor F3000 и машина за автоматично и консистентно нанасяне на оптимизатор върху тъмен или полиестерен текстил ECOFREEN MISTER T2

Сублимационните принтери Epson SC-F100, SC-F500 и SC-F501(Fluorescent) - идеалното решение за стартиращ бизнес

Изключително рентабилни и надеждни, те се вместват във всеки бюджет, но продуктивността им е сериозна, а цената на разпечатка ви позволява да бъдете конкурентни и да предлагате отлично качество и различни екстри, като печат с флуоресцентни сублимационни мастила!

На разположение за тестове са и трите модела принтери, както и разнообразни материали за декорация - тениски, чаши, сувенири! Ще се влюбите във възможностите, които сублимационния печат предлага, срещу скромната сума за първоначална инвестиция. Нужна ви е интересна идея и добър маркетинг - нашата сублимационна технология е проверена и доказана, качеството е гарантирано, а сервизът и поддръжката са осигурени от EPSON и FACTOR.BG

Вижте машините и процесите на живо, пробвайте лично работата с тях, попитайте за детайлите, които са важни за вас, вземете в ръце крайния резултат и направете преценка, дали всичко това е подходящо за вас, дали отговаря на очакванията, дали помага да развиете идеите си и да повиши конкурентността ви. Нашата цел е вие да създадете успешен бизнес и да бъдете наши партньори много години - само тогава има смисъл от нас и има шанс нашият бизнес да се развива. 

Резервирайте час за персонална демонстрация на 25-ти и 26-ти февруари!

РЕЗЕРВИРАЙТЕ ЧАС СЕГА - ДЕМОНСТРАЦИИТЕ СА ПЕРСОНАЛНИ!

За безопасността на тези, които решат да бъдат наши гости на живо, ние сме осигурили най-ефективните въздухопречистватели на DAIKIN, гарантиращи унищожаването на всякакви вируси, бактерии и спори, включително вируса на Ковид 19. Нашият екип ще бъде с маски, а помещението ще се проветрява на кратки интервали.

Дните на Epson: Текстил са на 25-ти (петък) и 26-ти (събота) февруари, 2022 г.
Адресът на шоурума е София, ул. Раковски 72 (между магазините за часовници).
Работно време от 10:00 до 19:00 ч.
Телефон за контакти с екипа ни там: 0896 738700, вътрешен код 2
E-mail: showroom-sofia@factor.bg

Шоурумът нив Google:
https://goo.gl/maps/rmeqmxNB4ZddEDD3A

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  Все още няма коментари