Добре дошли в нашия магазин
Решения за професионалисти
Вижте всички статии

D-SHIRT 2022 Изложба дигитално изкуство върху тениски

D-SHIRT 2022 Изложба дигитално изкуство върху тениски

D-SHIRT 2022 

Изложба дигитално изкуство върху тениски

Форма за регистрация и качване на файлове"

d-shirt 2022 дигитално изкуство върху тениски банер

Фотографи, дигитални артисти, художници, графични и модни дизайнери - ако сте се изкушавали да поставите ваше произведение върху тениска, сега е моментът да го направим заедно!

Произведението ви може да бъде включено в изложбата D-SHIRT, като три експоната ще бъдат отличени с награди от по 500 лв., а след края на изложбата, всеки автор ще може да получи своята артистична тениска.

Приамате ли предизвикателството?
Изпратете ни най-късно до петък, 30.09.2022 г, до 3 файла с ваши изображения, които според вас ще изглеждат най-добре на черна или бяла тениска.
Ние ще изберем едно от тях, ще го отпечатаме по възможно най-добрия начин на принтерите Epson SureColor F2100 и Epson SureColor F3000 и ще го включим в изложбата D-SHIRT 2022.

Изложбата ще бъде открита на 05.10.2022 г. (сряда), в 18:55 ч., в шоурум-галерията на FACTOR.BG, в София, на ул. Раковски 72.
Ще се радваме да присъствате на откриването, заедно с близки и приятели, за да видите кои 3 произведения сме избрали за наши фаворити и да поздравите наградените автори.

Изложбата ще остане експонирана до 20.10.2022 г., след което всеки автор може да получи своето материализирано произведение на изкуството и да го запази или подари на близък човек!

Тениските ще бъдат налични за получаване от 1-ви ноември, за да имаме няколко дни резерв за удължаване на изложбата, ако има посещаемост.

Ако не можете да си вземете тениската от шоурума ни в София или от офиса ни в Асеновград, можем и да ви я изпратим по куриер, за ваша сметка - моля, отбележете предпочитанията си в регистрационната форма.

Всички експонати ще бъдат размер S.
Ако желаете да ви се отпечата произведението допълнително и върху друг размер тениска, ще ви изпратим контакти с наши клиенти, занимаващи се с печат на тениски по поръчка. С тях можете да обсъдите и евентуални проекти за съвместна работа - изработка на дизайни за тениски или отпечатване на ваш бранд тениски. FACTOR.BG не печата тениски срещу заплащане, ние доставяме текстилни принтери и консумативи и осигуряваме техническа поддръжка и сервиз на нащите клиенти.

Наличното пространство ни позволява да покажем определен брой отпечтани тениски, затова от всички постъпили изображения, ще бъдат избрани най-подходящите за печат върху текстил. Това не е заради подценяване на художествената стойност на творбите на даден автор, а заради специфичните особености на текстила, като медия за печат на изображения.
Молим за вашето разбиране.
Всеки участник ще бъде информиран, дали произведението му попада в селекцията за изложбата.

Изображенията на участниците няма да бъдат предоставяни на трети лица, а ще се използват само за отпечатване на експонатите и после ще бъдат изтрити.

Вашите лични данни няма да бъдат предоставяни на трети лица и ще бъдат използвани само за комуникация с вас, за целите на изложбата.

Репортажни снимки и видео от подготовката, откриването и провеждането на изложбата, включително и близки кадри на самите експонати, ще бъдат използвани за популяризиране на събитието и на технологиите за дигитален печат върху текстил.

С участието си в изложбата авторите декларират, че притежават авторските права на изпратените от тях изображения.

Форма за регистрация и качване на файлове"

Изложбата D-SHIRT 2002 се открива на 05.10.2022 g., в 18:55 ч. в шоурум-галерията на FACTOR.BG и ще може да бъде разгледана до 20.10.2022 г.
Адресът на шоурума е София, ул. Раковски 72 (между магазините за часовници).
Работно време от 10:00 до 19:00 ч.
Телефон за контакти с екипа ни там: 0896 738700, вътрешен код 2
E-mail: showroom-sofia@factor.bg

Първото събитие D-SHIRT (Digital T-shirt event) се провежда през 2014, във фоайето на Inter Expo Center - София. 
То представлява конкурс за дизайнери, които имат интерес към дигиталния печат върху текстил. 
Вместо изложба, всички селектирани дизайни, отпечатани върху тениски, се представят на модно ревю, облечени от български топмодели, включително бъдещата Мис България Марина Войкова. 
Връчени са награди на победителите в конкурса и на посетителите са представени технологиите, с помоюта на които е възможно да се материализират дизайнерските идеи. 

Репортаж от медийния партньор на събитието - PrintGuide.info, можете да видите тук: 

DIGITAL T-SHIRT EVENT с успешно ревю и щастливи победители – Printguide.info - Електронно издание за принт технологии
DIGITAL T-SHIRT EVENT -- Печат на тениски, конкурс и модна ревю, организирано от Фактор.бг на 31 юли 2014 в Интер Експо център – Printguide.info - Електронно издание за принт технологии 

За безопасността на тези, които решат да бъдат наши гости на живо, ние сме осигурили най-ефективните въздухопречистватели на DAIKIN, гарантиращи унищожаването на всякакви вируси, бактерии и спори, включително вируса на Ковид 19. Помещението ще се проветрява на кратки интервали.

Шоурумът ни в Google:
https://goo.gl/maps/rmeqmxNB4ZddEDD3A

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари