Добре дошли в нашия магазин
Решения за професионалисти
Вижте всички статии

Нови възможности за собствениците на Epson SC-F2000

Нови възможности за собствениците на Epson SC-F2000

Factor.bg Epson Forever


Нови възможности за собствениците на EPSON SC-F2000!


От Иван Дамянов
Продуктов мениджър текстил | FACTOR.BG
 


Като представител на марката, който презентира и инсталира немалко принтери EPSON SureColor SC-F2000 и отблизо наблюдава процеса - от идеята за бизнес с дигитален печат върху текстил, през избора на принтер, покупката, инсталацията и стартирането на реалната продукция - аз забелязвам смущаваща тенденция.

Често собствениците на принтер EPSON SC-F2000 пропускат възможността да предложат на клиентите си уникалност и да се възползват максимално от предимствата на този тип дигитален печат, а именно: 
- гъвкавост, позволяваща персонализация на всяка бройка от тиража
- нулеви разходи за предпечатни материали и процеси, рентабилност при персонализация дори на единични бройки
- възможност за отпечатване на мостра за одобрение преди тиража, без оскъпяване
- частично отпечатване на тиража (при спешност) или допечаване на малка бройка, при необходимост
- бързо обучение на оператор и лекота на обслужване
- възможност за постигане на специални ефекти и акценти, като се комбинира с други трансферни технологии
- ниски производствени разходи при пълноцветен печат върху разнообразие от текстилни продукти, множество материи и без ограничение от цвета.

Вместо да предложат идентичност, те постоянно навлизат в пряка конкуренция с други технологии за печат върху текстил, например ситопечата. Пропускайки предимствата на оборудването си, те се включват в „състезанието“ за най-ниска цена, без да се възползват от слабостите и ограниченията, присъщи на ситопечатната технология.

Има и друг сценарий, убягващ на инвеститорите в тази машина и той е да използват почти безграничните възможности за добавяне на изкуство и неповторимост при изработката на крайния продукт.

Независимо дали ще прилагате възможностите на принтера, като допълнителна услуга във вече развито производство или като нова дейност в рекламна агенция, принт-шоп, онлайн магазин или за изграждането на собствен бранд - взимайки решение да инвестирате в EPSON SC-F2000, Вие получавате инструмента да превърнете всяка една артистична идея в реалност и да персонализирате една дреха, така, че тя да изрази Вашата уникалност пред крайния потребител.

Ако Вие не добавите стойност към Вашия продукт, пазарът винаги ще изисква от него да бъде максимално евтин и като такъв, той няма да бъде оценен от клиента. Сигурни сме, че една арт-фотография напечатана върху добре скроена тениска от висококачествен памук и предложена в лимитиран тираж, ще има по-висока стойност.
 


 

Предложете своята идея на пазара и със сигурност ще спечелите последователи, които да станат ваши лоялни клиенти.

Ние от FACTOR.BG не спираме да търсим нови възможности за Вас и Вашите клиенти.

След продължителни тестове на процесите и материалите, можем да зарадваме всички настоящи и потенциални собственици на EPSON SC-F2000 - вече имате възможност да персонализирате своите дизайни с ефектна метализация в няколко цвята или флок, благодарение на:

  • FOREVER Hot Stamping Foil - фолио за металически ефект в определени от Вас области или върху целия дизайн.

Forever Hot Stamping Foil метализирано фолио за трансфер
 

  • FOREVER Flock – трансферен флок, придаващ един различен и ефектен завършек на отпечатаното изображение.

Forever Flocl Трансферен флок на листове


И  двете медии предоставят възможности и резултати, които досега не са постигани с технология за дигитален печат върху текстил, а самият процес на декорация не е сложен – просто се изисква точно спазване на стъпките и съобразяване с няколко дребни особености. FACTOR.BG осигурява обучение на операторите на принтерите EPSON SC-F2000, в демонстрационния ни център в Асеновград.


За демонстрации и заявки за обучение:
Иван Дамянов
тел.: 0893 393 945
e-mail: marketing@factor.bg


За информация и поръчки последвайте линковете:
-
EPSON SC-F2000
- FOREVER Hot Stamping Foil
- FOREVER Flock

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари