Добре дошли в нашия магазин
Решения за професионалисти
Вижте всички статии

НОВО! Широкоформатни сублимационни принтери EPSON SureColor SC-F9500 и SC-F9500H

НОВО! Широкоформатни сублимационни принтери EPSON SureColor  SC-F9500 и SC-F9500H

Иновативните модели принтери EPSON SureColor SC-F9500 и SC-F9500H идват, за да променят представите за широкоформатен сублимационен печат. Двата нови 64-инчови модела ще заменят SC-F9400 и SC-F9400H, за да предложат значително по-добра производителност и качество на печата.

Какво е новото:

  1. Повишена производителност – до 30% по-бърз в режим 4C, благодарение на новата, по-голяма печатаща глава PrecisionCore MicroTFP.
  2. Надеждна работа - функциите Nozzle Verification Technology (NVT) и Part OverLap (POL) - следят автоматично състоянието на всички дюзи на печатащата глава и регулират качеството при нужда, с цел консистентен висококачествен принт, без нужда от прекъсване на работния процес на принтера.
  3. Улеснена поддръжка – смяната на печатащите глави вече е потребителска процедура, без необходимост от специални инструменти или посещение на сервизен специалист.
  4. Относно мастилата – ако SC-F9500 е стандартен CMYK принтер, то SC-F9500H може да бъде конфигуриран по следните начини:
    - С оранжево и виолетово – за по-живи и меки цветове и до 20% по-широка цветова гама;
    - С LC и LM – за намалена зърнитост и по-добра градация на тоновете;
    - FY и FP - флуоресцентни мастила – жълто и розово – за ярки спортни облекла, както и друг текстил.
    Освен това, мастилата са с 45% по-голям обем от тези с на предшествениците – опаковки по 1.6l, което намалява времето за престой на принтера и опростява подмяната на мастило.
  5. Компактен дизайн, който спестява място – височината е намалена с над 30 см в сравнение с предходните модели. Плоският горен дизайн пък осигурява допълнително работно място, върху което може да бъде поставен лаптоп.
  6. Удобство - голям 4.3-инчов сензорен екран с функция за накланяне, който показва състоянието на принтера, нивата на мастилата, типа на медията.
  7. Media Lifter – улеснява работата при зареждане на медията за печат.

Очаквайте SureColor F9500 и SC-F9500H да бъдат пуснати в продажба от октомври 2024 г.
 

FACTOR.BG очаква първа демонстрационна бройка и скоро ще можете да видите и изпробвате моделите на живо само при нас! Ще можем да изготвим и мострен принт с Ваш дизайн, който Вие да трансферирате върху продуктите, който използвате.
 

За повече информация следете в сайта на FACTOR.BG

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

НАЙ-ПРОДАВАНИ ЗА ДЕНЯ: