Добре дошли в нашия магазин
Решения за професионалисти
Вижте всички статии

Уъркшоп Fine Art Print | Picture to Print 2024

Уъркшоп Fine Art Print | Picture to Print 2024

FineArt Print | Picture to Print 2024


Присъединете се към нас за един поглъщащ целодневен Workshop по Fine Art печат на 22.06.2024!

Имате страст към художествения печат и искате да усъвършенствате уменията си? Независимо дали сте артист, фотограф или ентусиаст, този практически Workshop е предназначен да ви предостави знанията и практическите умения за създаване на професионални печати. Този семинар е насочен повече към практическата печатна работа, отколкото към теоретичното обучение.

Детайли за семинара:

 • Дата: 22.06.2024 - Събота
 • Час: 10:00 - 18:00
 • Място: Шоурум FACTOR.BG, гр.София, ул.Георги Сава Раковски 72
 • Цена: 120 лв
 • Максимален брой участници: 12 

Какво ще научите:

Започнете деня с информационна сесия, която обхваща основите на цветовото пространство, цветови профили и подготовка на файлове. Научете за резолюция и размери, подходящи принтери за Fine Art печат и настройки на Photoshop за правилно управление на принтера. Ще ви насочим и към избора на подходящи медии за вашите проекти.

След обедната почивка ще се потопим в практическата част на семинара. Ще имате възможност да работите с професионални EPSON принтери, включително SC-P700, SC-P5000SC-P9500 и полупрофесионалния EPSON L8180. Използвайки професионални Fine Art Hahnemühle хартии и канава, ще отпечатате своите фотографии и ще придобиете практически опит с най-новите технологии за печат.

Участниците ще бъдат разделени на равни групи с максимум по 3-ма членове. Всяка група ще работи с предварително избрани от автора файлове за печат и ще ги отпечатва върху медии от Hahnemuehle по избор. Разбира се всичко ще се случва под ръководството и помощта на колектива на FACTOR.BG.

Ще отделим място, където можем да изложим и прегледаме отпечатаните изображения. Това ще предостави възможност на участниците да видят резултатите от своята работа, да сравнят различни техники и да получат обратна връзка.

Следобедът ще се фокусираме върху довършителните процеси. Ще имате възможност да се запознаете с материали като:
1. Kapafix – високакчествен едностранен пенокартон, подходящ за каширане на фоторазпечатки за изложби, изработка на знаци, табели, постери и реклами, макети и прототипи, домашен декор и др.2. Adventa Quick Pro – устойчива система за опъване на канава, без нужда от специализирано оборудване и обучение.

3. Техники за рамкиране
4. Нанасяне на лак Hahnemühle Varnish и защитен спрей Protective Spray върху вашите принтове.

Денят завършва с раздаване на готовите материали. Насладете се на напитки и социализация с останалите участници, споделяйки опит и впечатления от семинара.


Защо да присъствате?

 • Придобийте практически умения с най-добрите принтери EPSON и професионални материали.
 • От подготовка на файлове до завършващи техники, ще обхванете всички аспекти на процеса на художествения печат.
 • Свържете се с хора със сходни интереси и разширете професионалната си мрежа.

Кой трябва да присъства?

 • Артисти и фотографи, които искат да подобрят уменията си за печат.
 • Професионалисти в областта на печата, които търсят обновяване на знанията и техниките си.
 • Ентусиасти, които са страстни за създаване на висококачествени печати.

Една от основните цели на този workshop е обменът на опит между участниците. Набирането на увереност в тези процеси, независимо дали планирате сами да печатате в бъдеще или да използвате външни услуги, е безценно. Разбирането на целия работен процес ще подобри способността ви да създавате висококачествени отпечатъци и да вземате информирани решения.

Резервирайте мястото си днес ТУК!

Местата са ограничени, за да се осигури персонално внимание и качествено обучение. Не пропускайте тази възможност да повишите уменията си за художествен печат!

За повече информация се свържете с нас на showroom-sofia@factor.bg или 0896 738 700 - вътрешна линия 2

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  Все още няма коментари

Нови продукти

НАЙ-ПРОДАВАНИ ЗА ДЕНЯ: