Добре дошли в нашия магазин
Решения за професионалисти
Вижте всички статии

НОВО: Hahnemuehle Bamboo Gloss Baryta 305 - 305 gsm, 90% бамбукови нишки и 10% памук, с фина и мека текстура

НОВО: Hahnemuehle Bamboo Gloss Baryta 305 - 305 gsm, 90% бамбукови нишки и 10% памук, с фина и мека текстура

Hahnemühle Bamboo Gloss Baryta поставя нов стандарт като първата в света мастиленоструйна хартия FineArt, изработена от 90% бамбукови влакна с първокласно високогланцово покритие baryta за мастиленоструйни принтери.

Хартията се предлага в приятен, топъл нюанс на бялото и не съдържа оптични избелители. В комбинация със своята леко текстурирана повърхност, Hahnemühle Bamboo Gloss Baryta предлага естествено изглеждаща естетика с вид и усещане на аналогова барита хартия.

Премиум мастиленоструйното покритие с висок гланц осигурява изключителни резултати при печат с дефинирано възпроизвеждане на цвят и детайли, наситено черно и поразителни контрасти. Допълнителният бариев сулфат в покритието подобрява тоналния диапазон на отпечатъка, остротата и яснотата.

Hahnemühle Bamboo Gloss Baryta не съдържа киселина и лигнин и отговаря на най-високите стандарти за устойчивост на стареене.

Уникалната комбинация от устойчиви бамбукови влакна, мека повърхностна текстура и забележително качество на печат вдъхват произведения на изкуството с несравнима експресия и дълбочина.

Подходяща е за печат на фотографски и арт репродукции, черно-бяла и цветна фотография, презентации, портфолиа, фотоалбуми, картички...

Вижте повече информация и цени ТУК.

За да тествате всички медии Hahnemühle, поръчайте мострен пакет Sample Pack.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари