Добре дошли в нашия магазин
Решения за професионалисти
Вижте всички статии

Обновен софтуер за Sawgrass Virtuoso - PrintMate Release 2024.0.0

Обновен софтуер за Sawgrass Virtuoso - PrintMate Release 2024.0.0

Полезна новина за собтвениците на настолни А4 и А3 сублимационни принтери Sawgrass Virtuoso: Софтуерът PrintMate е с обновенена версия, при която са отстранени някои грешки:
 • Разрешена е непрекъснато въртяща се икона „Ink Rescanning“.
 • Разрешен е бутонът „Choose Ink Type“, показващ постоянно „Please Wait“.
 • Отстранена грешка при опит за отпечатване на SVG файл.
 • Други корекции на грешки и подобрения в производителността.
Потребителите вече могат да отпечатват повторно задания, които преди това са изпратили на PrintMate. Няма значение как заданията са били изпратени до PrintMate, ако след това заданията са били изпратени до принтера, файлът ще бъде записан и може да бъде достъпен от иконата Recents в PrintMate. Клиентите контролират колко задачи са запазени и могат също така да получат достъп до това какви настройки са използвани за тези задачи.
Повече информация можете да прочетете ТУК.

Полезно за потребители, които не са използвали PrintMate досега:
PrintMate прави по-лесно от всякога създаването на сублимирани продукти с професионално качество. С удобен за потребителя интерфейс, PrintMate рационализира вашия работен процес, позволявайки ви да постигнете невероятно качество на печат с минимални усилия. Независимо дали сте нов в сублимационния печат или сте опитен професионалист, PrintMate е идеалното решение за опростяване на вашия процес на сублимация и ви помага да създавате невероятни сублимирани продукти с лекота.
 • Бърз печат - запазвате папки с различни настройки или подготвяте файл за печат само с бързи функции от типа "drag and drop".
 • Персонализирани размери хартия - можете също да настроите и запазите свои собствени размери, както и да използвате стандартните.
 • Множество цветни профили - персонализирани цветови профили за поддържане на множество повърхности като керамика, дърво, текстил и други.
 • Печат от популярните софтуери - Adobe, Corel, Photoshop и други.
 • Поддържани файлови формати - JPG, PNG, PDF, TIFF, GIF, AVIF, WEBP и EPS.
Изтеглете PrintMate ТУК
Изпробвайте DesignMate ТУК

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  Все още няма коментари