Добре дошли в нашия магазин
Решения за професионалисти
Вижте всички статии

Заповядайте на крафт бира и представяне на професионални решения за микро и малък бизнес

Заповядайте на крафт бира и представяне на професионални решения за микро и малък бизнес

FACTOR.BG ви кани на крафт бира и представяне на професионални решения за микро и малък бизнес

На 15.06.2023 г. в хотел Jägerhof, FACTOR.BG представя професионални продукти на EPSON, GAMAX и OPUS, за фотопечат на събития, изработка на фотокниги, подвързване на документи и производство на сувенири.

Регистрирайте се и запазете час за демонстрация!

Трудните времена изискват ефективни решения

Постоянно растящите цени на наеми, материали и разходи за труд поставят на изпитание хиляди микро и малки бизнеси. Възниква нуждата да се намерят решения, които да позволят на предприемачите да бъдат по-ефективни, по-конкурентни, по-независими от скъпоструващи специалисти или подизпълнители и външни услуги. За да предложим адекватни решения за нашите клиенти, ние подбрахме няколко групи продукти и технологии, които не изискват нито сериозни инвестиции, нито висококвалифицирани специалисти, нито голямо пространство, но предлагат конкуренти предимства за малките и микро бизнеси от типа Фотография на лични и корпоративни събития, Студио за фотографски услуги, Магазин за подаръци и сувенири, Крафт-ателие, Рекламна агенция, Ателие за сувенирна реклама, Центрове за копиране и подвързване, Цветарски магазини и Флористи, Ателиета за сватбена украса, Магазини за домашни любимци и други творчески бизнеси.

Ето какви са основните технологии и приложения, които ще представим:

  • Професионална техника за печат на фотография експресно, по време на събития - това е една сериозна пазарна ниша, клиентите са платежоспособни и няма конкурентен натиск върху цената на снимката - цена от порядъка на 2 лева за 10/15 или 5 лв. за 13/18 или 15/21 са съвсем приемливи. Тук намират приложение DryLab принтерите Epson SL-D500 и SL-D1000.
  • Изработка на фотокниги и албуми - отново една интересна пазарна ниша, в която дори микро-бизнесите могат да намерят реализация с минимална инвестиция. За да можете да изработвате тези продукти ще са ви нужни няколко машини, в зависимост от нивото и разнообразието, което искате да предлагате - от А4 фотопринтер Epson L-серия (L8050 или L8160) и подвързваща машина OPUS Metalbind, за фотокниги с твърди стандартни корици, до пълна окомплектовка с фотопринтер А3+ Epson L-серия (L18050 или L8180) за персонализирани корици и печат на по-малки серии книжни тела, DryLab Epson SL-D1000 за бърз печат или за по-големи серии книжни тела, машини OPUS за изработка и ламиниране на корици, за сглобяване и обрязване на книжни тела тип фотоблок и дори за поставяне на Gold-печат.
  • Производство на сувенири - значки, магнити, ключодържатели - всички машини и консумативи са произведени в Испания, от фирма ID GAMAX, като според бюджета, пазарния сегмент и разнообразието, което се цели, може да се подберат различни комплекти от машини и приставки и постепенно да се добавят още възможности. Разбира се, нужен е и принтер, който може да отпечата малки изображения с високо качество и точен цвят, особено когато става дума за корпоративни сувенири. Нашата препоръка е отново за фотопринтерите Epson L8050, L18050, L8160 и L8180.
  • Експресно подвързване на документи, с мека или твърда подвързия - макар много от документацията да е вече електронна, нуждата от защита, организация и придаване на професионален вид на личните и фирмени документи, отчети, каталози, дипломни работи и т.н. ще си остане и занапред. Машините и консумативите на OPUS за експресно подвързване могат да бъдат много полезни както на копирни и принт-центрове, така и на адвокати, нотариуси, институции, корпорации, училища и университети, които ще спечелят както от намаляване на разходите за външни услуги, така и от спестеното време. Има и друго предимство, изключително важно за адвокати, нотариуси и корпоративни клиенти - защитата на поверителната иинформация, намираща се в документите, защото те вече няма да излизат извън сградата, а работата с машините е толкова лесна, че всеки служител може да бъде обучен за минути да прави идеално подвързани документи. За този сегмент са приложими машините и консуамтивите на OPUS Metalbind HardCover за твърда подвързия и EasyCover за мека подвързия.

Представянето е под формата на Ден на отворените врати и можете да ни посетите по всяко време от 10:30 до 18:00 часа, на 15-ти юни, 2023 г., четвъртък, в Конферентния Център на хотел Jägerhof, в Пловдив.

Препоръчваме ви да се регистрирате и да си запазите конкретен час за демонстрация, за да не се налага да изчаквате, ако има повече хора в момента.

Регистрирайте се и запазете час за демонстрация!

А каква е връзката с бирата - ами хотел Jägerhof се намира на метри от крафт-бирарията Jägerhof и те ще заредят добре щанда ни, за да можете да се насладите на чаша хубава бира, докато разглеждате предложенията ни!

Чаша бира в топлия юнски ден, близо до края на натоварената работна седмица, но все пак в работно време - твърде хубаво, за да е истина, НО Е ИСТИНА!

Ако желаете да нощувате в хотела - кажете ни, ще ви съдействаме за преференциална цена.

Очакваме ви!

Крафт бира и Творчески бизнес е събитие, организирано от FACTOR.BG

Провежда се на 15-ти юни, 2023 г., от 10:30 до 18:00 часа, в Конферентния център на хотел Jägerhof в гр. Пловдив, ж.к. „Тракия“, ул. „Съединение“ N2, https://jagerhof.bg​

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Нови продукти

НАЙ-ПРОДАВАНИ ЗА ДЕНЯ: