Добре дошли в нашия магазин
Решения за професионалисти
Вижте всички статии

EPSON DAYS в шоурума на FACTOR.BG

EPSON DAYS в шоурума на FACTOR.BG

Поне 3 причини да посетите EPSON DAYS 2021, в шоурума на FACTOR.BG
от 28.09 (вторник) до 01.10 (петък)

1. Множество идеи и достъпни възможности за развитие на вашия бизнес.
2. Персонални демонстрации и консултации, в запазен час.
3. Най-новото от сублимационния, текстилния (DTG и DTF), рекламния и фотографския печат - на едно място, реално, не на сайт или в листовка.
(Всичко това в безопасна среда, с осигурени бустърни дози хубаво кафе и напълно тествани и одобрени течности от Япония, Шотландия, Ирландия, Тенеси/САЩ, Куба, Гърция и т.н. :-)

 

EPSON DAYS 2021 - най-новите машини за сублимационен, текстилен (DTG и DTG), рекламен и фотографски печат

 

Последните две години бяха предизвикателство, но те катализираха нужните промени за стабилизиране и оптимизиране на всеки бизнес.
Epson представи доста нови машини, проектирани за по-лесна и ефективна употреба. Фокусът е върху гъвкавостта, рентабилността и надеждността.

Форма за РЕГИСТРАЦИЯ

Ако се интересувате от сублимационен трансфер върху текстил или твърди повърхности, ще ви представим няколко интересни машини, за различни ниши:

- Epson SC-F100 (налична демо-машина) - перфектният принтер за стартиране на малък сублимационен бизнес, достъпен, бърз, качествен и надежден, с EcoTank система за наливни мастила, гарантираща безпроблемна работа и ниска себестойност на печат.
Epson SC-F500 
(налична демо-машина) - ако вашите проекти са по-големи, ако искате печат върху ролка до 61 см широчина, с висока скорост и отлична себестойност, това е принтера за вашия бизнес!
Epson SC-F501
 (налична демо-машина) - единствената, но важна разлика с F500 е флуоресцентното мастило, което прави цветовете на спортните екипи, скейт и сноубордовете, сувенирите и фешън изделията неоново-ярки и привличащи вниманието.
Epson SC-F6300SC-F7200SC-F9400 и SC-F10000 (налични са мостри, принтер може да се демонстрира персонално в Epson Solution Center - Meerbusch) - ако търсите индустриално решение за производствени цели, ще ви разкажем за възможностите и предимствата.
- ще представим няколко нови сублимационни хартии, с безкомпромисно японско качество и супер-конкурентна цена.

 

Ако интересите ви са в областта на директния печат върху текстилни изделия или DTF трансферите, ще можете да видите наживо или онлайн интересни неща:

- Epson SureColor SC-F2100 (налична демо-машина) - абсолютния бестселър на DTG пазара, сега с възможности да отпечатва перфектни DTF трансфери, за добавяне на още една интересна ниша към портфолиото ви.
- 
Epson SureColor SC-F3000 (налична демо-машина) - по-бърз, по-надежден, много по-икономичен, същото страхотно качество на печат - една истинска индустриална машина. Плюс възможността за перфектен печат на DTF трансфери.
Ecofreen Mister T2 (налична демо-машина) - професионална машина за автоматично нанасяне на оптимизатор.
DTF филми и пудри

 

В областта на широкоформатния и рекламния печат интересните новости са:

Epson SureColor SC-V7000 (налични са мостри, принтер може да се демонстрира персонално в Epson Solution Center - Meerbusch) - UV плоскопечатен принтер, с много високо качество на печат, множество улеснения за работа и приложения от рекламата, през сувенирите, до мебелното производство и печата върху промишлени компоненти - панели, дисплеи, циферблати, корпуси на машини, стелажи.
Epson SureColor SC-R5000 
(налични са мостри, принтер може да се демонстрира персонално в Epson Solution Center - Meerbusch) - екологичен принтер с Resin (латекстови) мастила.
Epson SureColor SC-S80610 
(налична демо-машина) - солвентен принтер с безвредни мастила и фотографско качество на печат, осигуряващ брилянтна репродукция на "трудни" цветове, алтернатива на фотографските воднобазирани принтери при бюджетни интериорни декорации и висок клас рекламни/POS дисплеи.
Epson SureColor SC-S40610 (може да се види при много наши клиенти) - доказан в рекламния печат, достъпен и икономичен - идеалното решение за всяко рекламно студио.
Epson SureColor SC-T3100X (налична демо-машина) - EcoTank принтер за печат на плакати, календари и POS-материали, с наливни воднобазирани мастила, за печат върху матова и фото хартия, при много нисък разход. Сезонът на календарите наближава, постери и плакати се търсят през цялата година, а ширината на печат от 61 см гарантира икономично производство "on-demand", при размер до 61 см по късата страна, без ограничение по дългата и минимална инвестиция за машината.

 

По отношение на фотографския и артистичен печат ще покажем отново най-доброто оборудване, за различните сегменти в този пазар:

Epson L8160 и L8180 (налични демо-машини) - новите принтери за икономичен ежедневен фотографски печат. Предимствата им са много - добър чернобял печат, мастила Claria ET с живот на снимката 300 години в албум, няколко тави за хартии, прав път за дебели бордове до 1.2 мм и артистични картони Epson и Hahnemuehle, както и за крафт-приложения, печат на CD/DVD, центрирано подаване на хартията за минимизиране на усукването, скенер, дуплекс за тънките хартии, перфектна свързаност - Ethernet, WiFi, WiFi-Direct, USB, печат директно от USB-флашка, карта памет, камера или смартфон, голям тъч екран, с интуитивен и удобен интерфейс.
Epson SL-D800 (налична демо-машина) и програмата LAB PROTECTOR на FACTOR.BG за пълна гаранция и безплатен сервиз до достигане на техническия ресурс на машината.
Epson SC-P700 и 
SC-P900(налични демо-машини) - новите ProPhoto принтери за фотографи с интереси в продажбата на артистична авторска фотография, желаещи галерийно качество, работа с най-висок клас фотографски и артистични хартии, независимост от външни изпълнители, възможността да експериментират и доизпиват и най-фините детайли при отпечатване на своите творби, в удобството на своя дом или студио.
Epson SC-P7500 и SC-P9500 (налична демо-машина) - новият световен еталон за върхово качество на фотографския и артистичен печат, продуктивност и дълготрайност на изображението, както и идеалните машини за печат на цветни проби.
Epson SC-P5000 (налична демо-машина) - предпочитаният средноформатен принтер за професионалното фотографско студио.

Във всеки от 4-те дни ще има включвания на живо във Фейсбук, с тематични демонстрации - за тези, които нямат физическа възможност да ни посетят.
Следете сайта ни 
https://factor.bg и нашата Фейсбук страница https://www.facebook.com/factor.bg/ за последните уточнения по програмата.

 


За безопасността на тези, които решат да бъдат наши гости на живо, ние сме осигурили най-ефективните въздухопречистватели на DAIKIN, гарантиращи унищожаването на всякакви вируси, бактерии и спори, включително вируса на Ковид 19.
Нашият екип ще бъде с маски, а помещението ще се проветрява на кратки интервали.


Дните на Epson са от 28.09.2021 (вторник) до 01.10.2021 (петък), вкл.
Адресът на шоурума е София, ул. Раковски 72 (между магазините за часовници).
Работно време от 10:00 до 19:00 ч.
Телефон за контакти с екипа ни там: 0895 532216.
E-mail: 
showroom-sofia@factor.bg

Форма за РЕГИСТРАЦИЯ

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Нови продукти

НАЙ-ПРОДАВАНИ ЗА ДЕНЯ: