Добре дошли в нашия магазин
Решения за професионалисти
Epson D800 Dry Lab фотопринтер на изплащане без оскъпяване, за 12 или 18 месеца, през TBI Pay.
Вижте всички статии

Hahnemühle доставя консумативи за новите бързи тестове за COVID-19

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

Това също е Hahnemühle!
Новата, високопроизводителна касетъчна тест-система за COVID-19, открива бързо множество вирусни инфекции.

 

 

 

 

В рамките на 1 час, системата предоставя резултат за липса или наличие на инфекция с COVID-19, плюс още 20 други вируса. Голям брой пациенти могат да бъдат тествани с помощта на тези високопроизводителни системи, които вече се инсталират в момента, от множество доставчици на медицинско оборудване.

Във връзка с това, властите класифицираха през месец март Hahnemühle, като критично важно производствено предприятие, подсигурявайки непрекъснато производство на нужните количества материали, през на-натоварения период на борбата срещу COVID-19.

 

"Hahnemühle е компания-иноватор в областта на биологическите науки още от 1883 г., известна с откритията и приноса си към развитието на системите за филтрация и анализи. Ние подсигуряваме с материали компании в областта на здравеопазването, болници и лаборатории. Горди сме със своя принос в глобалната борба срещу разпространението на COVID-19" - споеля Jan Wolfie, президент и главен изпълнителен директор на Hahnemühle FineArt Group.

 

Касетно-базирана тестова система за коронавирус се състои от касета за еднократна употреба, съдържаща агенти и материали, произведени от Hahnemühle, плюс компютърно-базирана аналитична система, от различни доставчици на оборудване. Пробите се мултиплицират в обема на касетата и резултатите са готови в рамките на 1 час. Системата с способна да доказва наличие на над 20 вируса в пробата и през март, 2020 г., беше модифицирана и сертифицирана да открива COVID-19. 
Хората, при които има съмнения за инфекция с коронавирус, могат да бъдат изследвани по-бързо, в големи мащаби и, ако е необходимо,
 изолирани и лекувани по-ефективно от преди. 

 

"Бързите тестове за откриването на COVID-19 са изключително важни  в борбата за ограничаване и овладяване на епидемията от коронавирус. Много производители увеличават своя капацитет възможно най-бързо и имат нужда от консумативите за касетъчните тестве, които Hahnemühle произвежда. По тази причина, ние включваме в работата си всички налични ресурси и разработваме, в сътрудничество с нашите клиенти, нови технически решения, които да помагат в общата борба срещу пандемията. До края на годината ние ще увеличим месечния си капацитет, за да можем да осигуряваме консумативи за 20 милиона теста за COVID-19 на месец. За да е гарантирано спазването на изискваняита на властите и компетентните органи, ние въведохме, още през януари, множество нови процедури в производствения процес. Работим на 3 смени в почти всички отдели, за да направим нужното, тези жизнено-важни материали и консумативи да бъдат произведени и доставени навреме." 

 

 

Източник:
https://blog.hahnemuehle.com/en/consumables-for-covid-19-cartridge-test-system/?fbclid=IwAR0Fz74DxWi3byNBcRyrZLyE3gfwMWk0vA6JKNrr0woZX_vh4WI-8Cs7Jyc

 

 

Относно Hahnemühle 


Hahnemühle FineArt произвежда хартии от 1584 година. 
Актуалното портфолио включва хартии с висока чистота, предназначени филтрация, за медицински лабораторни и научни цели, хартии за технически филтрационни приложения, както и класически артистични хартии за рисуване и дигитален печат.
Разработката, производството и финалната обработка на материали, предназначени да решават специфични проблеми в областта на медицината и биологията, са от голяма важност за компанията от 1883 година. 
Всички наши продукти и хартии, в тези области, се характеризират с качество от най-висок клас. Те са наградени с отличието "Brand of the Century" и са разпространяват в над 120 страни, в цял свят.
Управлението и производството на компанията Hahnemühle са разположени в Дазел, Германия, с клонове във Великобритания, Франция, САЩ, Китай и Сингапур и осигуряват работа за нас 200 човека, в целия свят.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари