Добре дошли в нашия магазин
Решения за професионалисти
Вижте всички статии

Hahnemühle доставя консумативи за новите бързи тестове за COVID-19

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

Това също е Hahnemühle!
Новата, високопроизводителна касетъчна тест-система за COVID-19, открива бързо множество вирусни инфекции.

 

 

 

 

В рамките на 1 час, системата предоставя резултат за липса или наличие на инфекция с COVID-19, плюс още 20 други вируса. Голям брой пациенти могат да бъдат тествани с помощта на тези високопроизводителни системи, които вече се инсталират в момента, от множество доставчици на медицинско оборудване.

Във връзка с това, властите класифицираха през месец март Hahnemühle, като критично важно производствено предприятие, подсигурявайки непрекъснато производство на нужните количества материали, през на-натоварения период на борбата срещу COVID-19.

 

"Hahnemühle е компания-иноватор в областта на биологическите науки още от 1883 г., известна с откритията и приноса си към развитието на системите за филтрация и анализи. Ние подсигуряваме с материали компании в областта на здравеопазването, болници и лаборатории. Горди сме със своя принос в глобалната борба срещу разпространението на COVID-19" - споеля Jan Wolfie, президент и главен изпълнителен директор на Hahnemühle FineArt Group.

 

Касетно-базирана тестова система за коронавирус се състои от касета за еднократна употреба, съдържаща агенти и материали, произведени от Hahnemühle, плюс компютърно-базирана аналитична система, от различни доставчици на оборудване. Пробите се мултиплицират в обема на касетата и резултатите са готови в рамките на 1 час. Системата с способна да доказва наличие на над 20 вируса в пробата и през март, 2020 г., беше модифицирана и сертифицирана да открива COVID-19. 
Хората, при които има съмнения за инфекция с коронавирус, могат да бъдат изследвани по-бързо, в големи мащаби и, ако е необходимо,
 изолирани и лекувани по-ефективно от преди. 

 

"Бързите тестове за откриването на COVID-19 са изключително важни  в борбата за ограничаване и овладяване на епидемията от коронавирус. Много производители увеличават своя капацитет възможно най-бързо и имат нужда от консумативите за касетъчните тестве, които Hahnemühle произвежда. По тази причина, ние включваме в работата си всички налични ресурси и разработваме, в сътрудничество с нашите клиенти, нови технически решения, които да помагат в общата борба срещу пандемията. До края на годината ние ще увеличим месечния си капацитет, за да можем да осигуряваме консумативи за 20 милиона теста за COVID-19 на месец. За да е гарантирано спазването на изискваняита на властите и компетентните органи, ние въведохме, още през януари, множество нови процедури в производствения процес. Работим на 3 смени в почти всички отдели, за да направим нужното, тези жизнено-важни материали и консумативи да бъдат произведени и доставени навреме." 

 

 

Източник:
https://blog.hahnemuehle.com/en/consumables-for-covid-19-cartridge-test-system/?fbclid=IwAR0Fz74DxWi3byNBcRyrZLyE3gfwMWk0vA6JKNrr0woZX_vh4WI-8Cs7Jyc

 

 

Относно Hahnemühle 


Hahnemühle FineArt произвежда хартии от 1584 година. 
Актуалното портфолио включва хартии с висока чистота, предназначени филтрация, за медицински лабораторни и научни цели, хартии за технически филтрационни приложения, както и класически артистични хартии за рисуване и дигитален печат.
Разработката, производството и финалната обработка на материали, предназначени да решават специфични проблеми в областта на медицината и биологията, са от голяма важност за компанията от 1883 година. 
Всички наши продукти и хартии, в тези области, се характеризират с качество от най-висок клас. Те са наградени с отличието "Brand of the Century" и са разпространяват в над 120 страни, в цял свят.
Управлението и производството на компанията Hahnemühle са разположени в Дазел, Германия, с клонове във Великобритания, Франция, САЩ, Китай и Сингапур и осигуряват работа за нас 200 човека, в целия свят.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Нови продукти

НАЙ-ПРОДАВАНИ ЗА ДЕНЯ: