Добре дошли в нашия магазин
Решения за професионалисти
Epson D800 Dry Lab фотопринтер на изплащане без оскъпяване, за 12 или 18 месеца, през TBI Pay.
Вижте всички статии

Бони Бонев избра Epson SC-S80610 за печат на най-новата си изложба със сватбена фотография

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

Качеството на печат е решаващ фактор при избора на EPSON SureColor S80610, като технология на печат, за новата изложба на известния сватбен фотограф Бони Бонев.
Фотосинтезис - експертът във висококачествения рекламен и фотографски печат, ще изпълни отговорната поръчка.
 

"Клиентите не се интересуват от качеството, а само от цената!" - всички сме чували този израз, превърнал се в символ на маркетинговото безсилие.
И в същото време няма човек, който да предпочете по-лошото качество, при равни други условия - вероятно всеки ще се съгласи!
А когато става дума за хора - професионалисти, които разглеждат всяка презентация на своята работа, като принос към изграждането на имиджа им, тогава място за компромиси няма!

Ако трябва да се отпечата някакво нискобюджетно рекламно послание, лого или информационна табела, много технологии биха се справили.
Затова и се е формирало мнението, че едва ли не, всеки четирицветен солвентен и УВ-принтер върши идеална работа за всякакъв outdoor - печат.
Често се забравя, че има един друг клас клиенти - хора и бизнеси, които поставят сериозни изисквания и макар да държат разходите под контрол, не настояват нещата да станат непременно на най-ниската цена.

Когато такъв тип клиент влезе в принт-студиото на Фотосинтезис, там са готови да посрещнат предизвикателството.

В конкретния случай, клиентът е Бони Бонев - https://bonibonev.com/ - един от най-успешните български сватбени фотографи от последното десетилетие, работещ в премиум сегмента - както в България, така и в Европа.
Той се подготвя за изложба, изискваща печат за използване на открито и в същото време, достатъчно качествен, че да позволи безкомпромисна репродукция на творчеството му - артистични сватбени фотографии. 

 

Бони Бонев избра Epson SureColor S80610 за печата на своята нова изложба

Тези, които са имали допир с високия клас сватбена фотография, знаят колко безкомпромисни са клиентите на сватбените фотографи в този сегмент.
Детайли, цвят на кожата, разработки в сенките, без загуба на информация в най-светлите тонове (та това е роклята на булката!), естествени цветове от ритуала и ярки светлини на прожекторите от партито после, истински неутралното черно-бяло, когато кадърът е решен в тази класическа гама.

Фотопринтерите SureColor P-серия, с които разполагат във Фотосинтезис, ще осигурят перфектно качество, а с ламинация може да се защити изображението.
Но при тази квадратура на изложбата и при предвид некомерсиалния и характер, трябва да се контролират и разходите.
А има и друго изискване - става дума за 32 пана с размери 120/120 см. Дори Epson SureColor P9000 e с ширина на печат до 112 см.

 

Значи се нуждаем от принтер, който да осигури водоустойчив печат за външно приложение, с фотографско качество, с перфектно черно-бяло, с минимални разходи за мастило и медия и с ширина на печат повече от 1,2 метра.
Фотосинтезис разполагат с решение - 10-цветния солвентен принтер Epson SureColor SC-S80610.

Затова вече можем да ви поканим на изложбата!

Тя е посветена на австрийската сватба, с нейните традиционни и модерни моменти.
Подбрани са фотографии на Бони от сватби на различни локации - Виена, Залцбург, Алпендорф, езерата в южна Австрия.

Откриването е на 26-ти юни, от 18:30 часа, при фонтаните пред Народния театър.
Предвижда се заместник посланикът на Република Австрия в България, отговарящ по културните въпроси г-н Томас Щьолцл да открие изложбата.

Заповядайте на откриването!

Екипът на FACTOR.BG

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари