Добре дошли в нашия магазин
Решения за професионалисти
Вижте всички статии

EPSON L850 – всичко, от което имаме нужда у дома и в офиса

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

Принтерите от L серията на Epson станаха абсолютен бестселър в икономичния клас фотопринтери. Предназначени за домашни потребители, но предлагащи високо качество на печат при ниска цена на оригиналното мастило. Всичко това прави тази серия фотопринтери желана инвестиция за малки и средни фотостудия, професионални фотографи и рекламни агенции. Разбира се, EPSON няма претенциите L-серията да са професионални принтери, нито да печатат перфектно черно-бяла фотография, както принтерите от серията SureColor-P, но съотношението цена - качество се е доказало през последните няколко години и продължава да се доказва и днес. EPSON L850 е първият 6 цветен мултифункционален фотопринтер на EPSON с интегрирана система за непрекъснато подаване на мастило. Той притежава всички ключови предимства на L805, включително и печат върху диск, плюс печат директно от карта памет или от камерата, цветно сканиране и копиране, без нужда от компютър.  

Мастиленостуен принтер със скенер и копир Epson L850

Както и останалите модели от тази серия, Epson L850 е предвиден да работи с фотохатия до 300гр. Което означава, че може да печата върху всички хартии на Katana с изкючение на канавите. Благодарение на багрилните мастила, който принтера използва няма да Ви се налага да се притеснявате, ако бъде оставен без работа за дълъг период от време, а 3 годишната пълна гаранция предоставена от Фактор България Ви дава спокойствие, че принтера ще се изплати многократно.

Мастиленостуен принтер със скенер и копир Epson L850

Както споменахме малко по-рано, принтера разполага със скенер, който ни позволява да копираме и сканираме без нуждата от компютър. Така можем да сканираме нашите файлове директно на флашка или карта памет, като възможностите са да бъдат съхранени в jpeg или pdf. Максималната резолюция на сканиране е 1200 х 2400dpi. А когато се налага да сканираме през компютъра, то програмата Epson Scan ни дава възможност да използваме автоматичен режим при, който скенера сам разпознава типа на продукта дали е снимка или документ и избира най-добрите настройки или да използваме режим където ние контролираме всички настройки за сканирането.

Всички тези качества правят L850 предпочитан фотопринтер, както от професионалисти така и от любители.  

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари