Добре дошли в нашия магазин
Решения за професионалисти
Вижте всички статии

Принтирай, защити, сертифицирай!

Какво прави печатното произведение уникално?  Хартията става част от изображението, защото една добре подбрана художествена хартия може наистина да подчертае едно произведение на изкуството. Възпроизвеждането като луксозен печат е нещо, което трябва да се преживее - било то в рамка на стената у дома, в албум, като портфолио за пускане в експлоатация, продажби на колекционери или в галерия - всяка картина заслужава най-доброто представяне.

Четири неща, които ще направят Вашата творба  безупречна:

 

1. Висококачествена хартия Hahnemühle

2. Печат с професионален фото принтер Epson

3. Защитен спрей Hahnemühle

4. Сертификат за автентичност Hahnemühle с холограми.

 

Първо: Хартията

 

Артистични фотографски хартии на Hahnemuhle

 

Hahnemühle е нарицателно за най-висок клас хартия в областта на фотографията. Всички хартии Hahnemühle FineArt са строго тествани за тяхната устойчивост на стареене. Oт памучни влакна, алфа целулоза или бамбук, матови, текстурирани, гланцови и канава. Acid-free! Устойчиви над 100 години!.

 

Второ: „Фотографията се нуждае от тяло! „

 

Широкоформатен мастиленоструен принтер EPSON SureColor SC-P5000 STD 17"/43.2 см

 

Многократно сме повтаряли тези думи на известния български фотограф Павел Червенков, но това е така, защото твърдо вярваме в тях.  Печатът е това, което кара фотографията да оживее, да може да бъде докосната, да покаже снимката по начина, по който автора иска тя да бъде представена пред публиката.  Epson SureColor P series са професионални принтери изцяло проектирани и произведени от EPSON и безспорно са най – добрия избор при печат на фотографии.

Трето: Защитете!

Hahnemuehle Protective Spray защитен спрей за разпечатките.

 

Вашата творба се нуждае от защита срещу драскотини и влияния на околната среда. Protective Spray  на Hahnemühle предлага отлична защита за Вашите отпечатани изображения. Спреят не притежава миризма, "запечатва" напечатаната повърхност и я защитава от замърсяване, отпечатъци от пръсти и влага. Обработените със спрея разпечатки са с увеличена влагоустойчивост и са защитени от негативното влияние на UV лъчите.

Четвърто : Сертифициране!

 

Hahnemuehle Сертификат за автентичност

 

Искате да подчертаете стойността и автентичността на вашите снимки?  Просто опитайте със системата за сертифициране на Hahnemühle. Всеки сертификат се състои от оригинална хартия Museum Etching Deckle Edge и две идентични номерирани холограми. Нанесете едната  върху задната страна на разпечатката си, а другата - върху персонализирания сертификат за автентичност.

 

Всяко сертифицирано произведение на изкуството може да бъде регистрирано със съответния номер на сертификата на www.myartregistry.com.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари