Добре дошли в нашия магазин
BGN
  • BGN
  • EUR
Решения за професионалисти
Вижте всички статии

EPSON SureColor SC-F2000 и нуждата от софтуер за печат! 

При избора на машина за директен печат върху текстил и технологията на дигитален печат като цяло ще се сблъскате с многообразна информация и специфики на процесите. Независимо от марката и модела на принтера, който ще изберете е добре да знаете, че за да използвате пълния потенциал на машината е нужно тя да бъде управлявана от подходящ софтуер. Обикновенно производителите на даден принтер предлагат и софтуер за управление и печат към него и добрия вариант е той да е безплатен. Рядко обаче някой уточнява, че  в повечето случай той е базов и при определени задачи ще се сблъскате с посредствени резултати при печат, както и недостатъчно опции за управление на печата.

В много от случайте за да получим резултат с добра разработка във финните детайли и преливки е нужна допълнителна обработка на файловете.
Дори и при добре обучен оператор ще срещнете затруднения и готовия дизайн може да не отговаря на очакванията и изискванията ви. Това е и основната причина ние от FACTOR.BG да потърсим решение и да го предложим, като опция на нашите клиенти.

С  NEOPRINT RIP софтуер ще избегнете допълнитени усложнения при подготовката на файловете за печат, както и ще получите дизайн приятен на опип, без преразход на мастило и съответно по-ниска себестойност на крайния продукт. С NEOPRINT получавате по-широка гама от настройки и корекции за печат, с които имате избора да използвате по-висока скорост на печат или по-високо качество за взискателните клиенти.

За да сме съвсем точни ще поясним, че предимството на софтуера е при печат върху тъмни материи, които изискват печат с бяло мастило. Разликата в себестойността и качеството на напечатаното изображение зависи и от сложността на дизайна.

Прилагаме пример, който ясно показва разликите между Garment Creator ( безплатен софтуер за печат ) и опционалния NEOPRINT RIP софтуер.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* При печата на двата дизайна са използвани идентични настройки, както и един и същи файл, без допълнителни корекции от страна на оператора.

Разликите при печат върху светли материи, при които не се изисква използването на бяло мастило са незначителни и там определено се доверяваме и на софтуера предоставен от EPSON. Разлика при солидни дизайни, без плавна преливка към черно също могат да бъдат печатани без нуждата от допълнителен софтуер.

 

За допълнителна информация и демонстрация на продукта:


Иван Дамянов
e-mail: marketing@factor.bg
тел.: 0893393945

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари