Добре дошли в нашия магазин
Решения за професионалисти

ПРИНТФЕСТ - силата на модерните печатни технологии, за успешен бизнес днес

ПринтФест приключи с голям успех. 

 

Изложението беше посетено от представители на около 200 фирми, като най-натоварен се оказа периодът между 11 и 13 часа, вероятно заради обичайните за сезона петъчно-следобедни пътувания. Невероятно удоволствие, но и голяма отговорност беше да отговорим на въпросите на множеството наши дългогодишни партньори и на изненадващо големия брой представители на фирми, които за пръв път контактуват с нас. Натоварването беше голямо и искрено молим за извинение, ако не сте били обслужени веднага. Отбелязахме някои стъпки, които да предприемем при следващи събития, за да можем още-по ефективно и пълноценно да обслужваме запитванията. Интересът към всички продукти беше впечатляващ, но безпорно най-атрактивен беше щандът на FOREVER, където регионалният менъджър Кристофър Зигман демонстрираше практическото използване на материалите Flex Soft (No Cut) и Multitrans Gold/Siver. Особено висок беше и интересът към системите за подвързване с твърди корици OPUS и принтерът за директен печат Epson SureColor F2000. Следобедът беше изпънен с интересни лекции, изслушани с интерес от представители на над 60 фирми. Официалната част на ПринтФест завърши с ревю на момичетата на Inter Models, които показаха на шест тура облекла, декорирани по различни технологии - директен дигитален печат върху светъл текстил, директен дигитален печат върху тъмен текстил, с подложка от бяло мастило, ALL-OVER сублимационен трансфер, Forever FlexSoft (No Cut), Forever Laser Dark (NoCut) и комбинации между тях. Интересен импровозиран детайл беше селфи-колекцията - дизайните на светлите облекла, напечатани с принтера за директен печат Epson SureColor F2000 едва 10 минути преди ревюто, представляваха селфита на момичетата, които те изпратиха от телефоните си на нашия специалист Борис Димитров, а той за няколко минути украси 7 тениски с тях - по една за 6-те модела и една за водещия Мартин. Това беше една ярка демонстрация на възможностите на дигиталните печатни технологии да създават атрактивни нови пазарни ниши и продукти, непознати до момента. 

 

Събитието продължи с July Evening - коктейл и музика на живо до късно вечерта. 
Макар да има много неща, които смятаме, че трабва да подобрим при организацията на подобни събития, ние сме изключително доволни от смисленият и интересен резултат, наречен ПринтФест. 

 

Фактът, че дори представители на няколко конкурентни фирми посетиха събитието, за да получат информация от първа ръка за нашите продукти и цени, за нас представлява голям комплимент, но и мотивация следващия път да бъдем още няколко стъпки по-полезни и интересни за посетителите. 

 

Екипът на FACTOR.BG благодари на всички, които отделиха от своето време, за да посетят събитието. Ще се радваме да научим вашето мнение и препоръчки и да ви уверим, че непременно ще ги имаме предвид, когато организираме следващото събитие. 

 

Благодарим също и на: 
Енчо Найденов - за лекцията, за ценните съвети и подкрепата, от първото ни участие в изложение, до днес!
Интер Експо Център - за партньорството, специалното отношение и голямата подкрепа. Специални благодарности на Тони и Алекс!
PrintGuide.net - за неоценимата медийна помощ при разгласата на събитието. 
Real Sound Rental - за адекватната реакция и професионализма при оформянето на осветлението и ефектите на сцената
Оксана Лалова и Даниил Дукат - за отзивчивостта и компетентно представения материал на лекцията
Деси Тодорова - за интересната лекция за търсенето и наемането на персонал
Радостина Иванова от Inter Models и техните момичета - Анелия, Калина, Никол, Ивена, Ивет, Анелия С. 
На музикантите Николай, Атанас, София, Нора и Бисер, за чудесната музика и големите сърца! 

 

Ваш FACTOR.TEAM

 

=======================================================================================

До ПРИНТФЕСТ остава още само един ден.

 

Събитието ще се проведе на 1-ви юли, в София, Интер Експо Център, бул. Цариградско шосе 147, фоайето на 5-та и 6-та палати. Входът е арката, вляво от Палата 1, срещу изхода от Метростанцията.

 

Дойде моментът  да представим и окончателната програма!

 

Ние вярваме, че ви дължим сериозно отношение, в замяна на отделеното за нас ценно време. Затова сме подготвили нещата така, както ги разбираме.

 

Първо: Когато има показана машина на изложение - тя трябва да работи. Не да има залепена стара разпечатка, направена при незнайни условия. Всичко трябва да се случва в момента - с всичките рискове на живото предаване! Когато е на живо, не всичко е перфектно, но така е и в живота! По-добре да видите и някой гаф, отколкото да ви предлагаме имитации, завити в стреч.

 

Второ: Това е техническо събитие - всичко се демонстрира от специалисти, не от продавачи. Трябва да получите отговор на въпросите си, компетентно. Искате да тествате - ОК. Ако има твърде много хора и е невъзможно сега - то вие ще получите своя отговор или тест след изложението, лично!

 

Трето: Лекциите трябва да са полезни и интересни ЗА ПОСЕТИТЕЛИТЕ, а не за изложителя или неговите доставчици. 
Смятаме, че е излишно да ви занимаваме с продуктови представяния на екран, когато можете да видите и пипнете самите продукти. Затова решихме да осигурим колкото се може повече демонстрационни машини на ваше разположение и специалисти, които да отговорят на въпросите ви. А за лекциите решихме да поканим лектори-практици, които да ви поднесат интересна и ценна информация по проблеми, които вълнуват всеки в бранша.

 

Четвърто: Животът е твърде сериозен, за да се приема твърде сериозно! Работата трябва да се върши отговорно, бизнесът трябва да носи печалба, ежедневието не е лесно! Но какъв е смисълът от всичко това, ако не е интересно и забавно? Презентации от по 60 слайда, на английски? Не, благодаря! Петък е - по-добре да послушаме хубава музика, с чаша в ръка! Да презаредим за понеделник! Останете за July Evening!

 

 

Програмата на PRINTFEST:

 

1-ви юли, 2016 г.

 

10:01 - Отваряме врати. Всички машини и специалисти са на Ваше разположение!
Входът е отляво на Палата 1, брендирана арка с надписи PRINTFEST.

Важно! За да осигурим приятна, но все пак работна обстановка, за вход ще се изисква предварителна регистрация.

Можете да се регистрирате на уеб-формата ни, по-долу!
Ако по някаква причина не успеете, свържете се с нас на 0894 322 160 - Таня, или на 0894 322 161 - Дафина.

 

14:30 - Лекция "Бизнесът ви зависи от хората. Как да откриете и наемете качествени кадри?"
Лектор: Десислава Тодорова - експерт в подбора на персонал за печатния бранш, мениджър на DotBrain.eu

 

15:30 - "Успешни стратегии за продажби на печатна продукция на високо-конкурентния пазар"
Лектор: Оксана Лалова - експерт в изграждането на системи за маркетинг и продажби в малък и среден бизнес, СЕО на консултантска агенция "Евро Адвайзър" ЕООД

 

16:30 - Лекция "Автопортретът като самореклама"
Лектор: Енчо Найденов - рекламен фотограф и преподавател в НБУ

 

17:30 - July Evening - Digital Fashion Review с момичетата на Inter Models
Ревю на облекла, декорирани с помощта на сублимационни, термотрансферни и директни технологии за печат върху текстил.

 

18:00 - 22:00 - July Evening - Коктейл и МюзикФест:
- Николай Пеев - класическа китара 
- Дуо Експрес - Атанас Ставрев (саксофон и китара) и София Тотозова (вокали) 
- Нора и Бисер 

 

Този петък няма по-добър начин да съчетаете полезното и приятното!
Очакваме Ви!

 

Ваш
FACTOR.TEAM

 


Предполагаме, че денят ще бъде топъл, затова ще се погрижим да има изобилие от студени напитки! 
Препоръчваме Ви да дойдете с такси или с метрото - спирката е точно срещу входа! 
Ако предпочитате да пристигнете с автомобил - има няколко големи паркинга, точно пред входа!

 

Бутон за регистрационната форма


 

 

Интересно и същевременно сериозно представяне на достъпните и перспективни възможности за печеливш бизнес, в основата на който стоят модерните печатни технологии - това е ПринтФест. Лекции, уъркшопи, демонстрации, директен контакт с машините и технологиите, забавни начини за персонално участие в подготовката и отпечатването на множество интересни продукти. И най-важното - без досадни презентации от по 60 слайда и продуктови мениджъри, обясняващи на английски, колко велика е тяхната фирма и колко голям е новият им завод. 

 

Ще бъдат демонстрирани някои от най-новите, току-що представени на drupa, машини и технологии от лидерите в бранша.

 

От EPSON:
- CAD/POS/GIS мултифункционални широкоформатни устройства (скенер/принтер/копир) Epson SureColor T-серия
- най-новите солвентни принтери - Epson SureColor S40610, S80610
- сублимационни широкоформатни принтери - Epson SureColor F6000/6200, F7200, F9200
- принтер за директен печат върху текстил Epson SureColor F2000
- новите фотографски широкоформатни принтери Epson SureColor P9000
- най-новия високопроизводителен универсален/фото принтер Epson SureColor P20000 - най-бързият принтер с мастила на водна база
- фотографска машина Epson SureLab D7000

- обновената L-серия фото-принтери с най-ниска цена на мастило за снимка 10/15 - само 5 ст. с ДДС!
 

 

Oт FOREVER:
- Революционният материал Forever SoftFlex (No Cut), който се предлага в множество цветове, включително металикови и неонови. Отпада необходимостта от рязане на плотер и досадното и времеемко почистване на излишното фолио (белене). Достатъчни са обикновен лазерен принтер (дори черно-бял) и термопреса.- Революционният материал Forever MultiTrans Silver/Gold, който позволява персоналзиране и декориране на цветни чаши, награди и разнообразни твърди повърхности. Достатъчни са обикновен лазерен принтер (дори черно-бял) и термопреса.


- Разнообразни термо-трансферни материали за инк-джет, лазерни, сублимационни и солвентни принтери, дори и за Indigo машини.
- Най-евтината термотрансферна хартия за лазерни принтери, за печат върху светъл текстил - Forever Classic + Universal - само 30 ст. за А4 и 59 ст. за А3 (без ДДС, при покупка на пакет 100 листа).

 

От KATANA:
- нова икономична двустранна гланцова фото-хартия
- нова матова двустранна фото-хартия
- нови ширини ролки (255мм и 305мм) от KATANA Gloss 255, Luster 255 и Luster 200, удобни за печат фото-книги
- самозалепваща фотохартия на различни ширини
- филми за печат на цветоотделки за сито и офсет, за щанци

 

От BN International:
- 12 вида тапети за солвентен и латексов печат, на хартиена основа, с PVC покритие
- 2 вида еко-тапети за солвентен и латексто печат, основа нетъкан текстил, акрилно покритие
- канава за солвентен печат ALASKA
- цени без конкуренция

 

От ADVENTA:
- Сувенири за моментална персонализация със снимка

 

От OPUS:
- подвързващи системи за твърди корици и за фото-блокчета
- биговачки, гилотина, преси за топъл печат, ламинатори

 

От ChromaLuxe:
- Материали и заготовки за сублимация - сувенири и фотоподаръци, листов материал FRP, MDF, HDF, Алиминий (Прозрачен/Бял, Гланц/Сатен/Мат)

 


 

Разпределено по браншове, следват някои от най-интересните технологии, които ще бъдат представени:

 

Фотографски бизнес:
- най-популярните фотографски принтери за икономичен печат - Epson L-серия
- фотографските инк-джет хартии KATANA - без конкуренция като цена, качество, разнообразие на складови наличности
- професионална "суха" фотографска машина - Epson SureLab D700, множество хартии за нея
- системи OPUS за изработка на фотокниги, сватбени, абитуриентски и детски фотоалбуми, портфолиа, каталози, менюта, дипломни работи, книги по поръчка, подвързване на долкументи
- сублимационни гел-системи Sawgrass Virtuoso, безпроблемни за експлоатация, икономични и с пълна гаранция от 2 години - без аналог на пазара
- сублимационни сувенири и фотоподаръци ChromaLuxe
- фотосувенири и подаръци за моментална персонализация със снимка ADVENTA, 100% произведени в Англия
- сублимационни фото-чаши с покритие DURAGLAZE, издържащи без проблем над 2000 цикъла в миялна машина. Произведени в Англия.

 

Копирни центрове, дигитални печатници, рекламни агенции: 
- мултифункционални широкоформатни скенери/.принтери/копири Epson SureColor T-серия 
- системи OPUS за подвързване с твърда корица и персонализация, идеални за фотоалбуми, менюта, офисна документация, дипломни работи, книги по поръчка. Пълна и частична персонализация със снимка, приставки и самостоятелни машини за топъл/голд печат, биговачки, гилотини, ламинатори.
- принтери за печат на интериорни и рекламни декорации, външна реклама, фотография, текстил, дори цветоотделки за ситопечат 
- персонални и рекламни сувенири ChromaLuxe и Adventa - от ключодържатели и магнити, до фотопанели и часовници
- изключителната иновация в трансферния печат - NoCut технологията от Forever. Soft-flex NoCut, включително неонови, металик и глитерни цветове - вместо да режете надписи на плотер и даги белите с часове. Multitrans NoCut - за трансфер на свебърни и златни надписи върху чаши и всякакви твърди артикули. LaserDark NoCut - за пълноцветни трансфери върху тъмен текстил, без изрязване на дизайна по контур!
- термопреси Transmatic и GeoKnight - когато искате да свършите работа качествено
- най-голямата колекция от тапети за дигитален печат в България, с най-изгодните цени, произведени в Холандия - DigiFort и DigiGreen
- изключителен набор от медии за печат с мастила на водна база
- принтери OKI с бял тонер, за термотрансфери върху тъмен текстил, вкл. полиестерен
- различни технологии за трансферен и директен печат върху текстил, включително бестселъра Epson SureColor F2000

 

Офсетови печатници:
- принтери Epson за рентабилен печат на къси серии постери и календари, монтажни проби
- сертифицирани системи за цветна проба, струващи по-малко от цената на един бракуван тираж
- принтери, мастила, софтуер и филми за печат на цветоотделки

 

Ситопечатни ателиета:
- принтери, мастила, софтуер и филми за печат на цветоотделки за сито - решение на проблема с изчезването на експонаторите за филми, заради подмяната им с модерни CTP системи. 
- трансферни материали FOREVER, за разширяване на възможностите за печат на къси серии и единични бройки, както и за добавяне на специални ефекти - глитер, металик, флок, неон и т.н.
- принтери за директен печат върху текстил Epson SureColor F2000 

 

Печатници за текстил и сублимация, производители на текстилни изделия, дизайнери:
- сублимационни принтери Epson SureColor F6000/62000, F7200, F9200 - без конкуренция като цени на машините, себестойност на мастилото и скорост на печат в техния клас. 
- принтери за директен печат върху тъмен и светъл памучен текстил Epson SureColor F2000
- термотрансферни технологии за декорация на текстилни изделия

 

Интериорни дизайнери:
- уникална колекция от фотографски и артистични медии за печат на фотография, репродукция, графика и CG Art.
- най-голямата колекция от тапети за дигитален печат в България, с най-изгодните цени, произведени в Холандия - DigiFort и DigiGreen
- различни видове канава за пигментен и солвентен печат
- принтери за печат на интериорни декорации на най-ниски цени и с перфектно качество.

 


 

 

 

Важно! За да запазим обстановката отпускаща и непринудена, но все пак работна, входът ще бъде само с предварителна регистрация.

Бутон за регистрация за събитието PRINTFEST/ПРИНТФЕСТ 2016