Добре дошли в нашия магазин
Решения за професионалисти

Декорация на детски и бебешки дрехи - едно индустриално приложение на Epson SureColor F2000

 

Дата: 2017-03-13

Многоцветните дизайни с малък размер, върху светъл текстил, са нагледна демонстрация за предимствата на новата технология, в сравнение със ситопечата. 

- 1, 100, 1000 или 10000 броя - няма проблем! С един принтер Epson SC-F2000 може да се печатат средно по 100 - 200 дрешки на час, като се използва комбинирана поставка за 4 изделия. 

- Многоцветен или пълноцветен дизайн - няма проблем! Това, което е кошмар за ситопечата, за принтера е най-простата задача. Колкото по-цветно - толкова по-добре! 

- Клиентите искат мостра, за да потвърдят поръчката - няма проблем! Нулеви разходи за предпечатна подготовка и мостриране! Няма филми, сита, автоматични карусели, екипи от работници...Първата мостра и последната тиражна бройка са идентични! 

- Клиентите искат ниска цена - няма проблем! За разлика от ситопечата, където всеки допълнителен цвят означава ново сито и позиция на карусела, и където дали дизайнът е А3 или 10/10 см, времето и работата са едни и същи, тук малкият размер на дизайна (нещо типично за бебешките и детски дрехи) означава по-висока производителност и нищожни разходи. Себестойността на един многоцветен или фотореалистичен дизайн, с размери 10/10 см, при Epson SC-F2000 e САМО НЯКОЛКО СТОТИНКИ! 

- Мастилата са с Oekotex 100 сертификат, което е от изключително значение за всеки производител на бебешки и детски дрехи. 

- Тъй като почти винаги тези дрешки са светли на цвят, това означава, че не е необходимо бялото мастило, както и свързаното с него нанасяне на праймер/оптимизатор за бяло мастило. При светлия текстил нещата са елементарни - поставя се дрешката на палетата, печата се, фиксира се и е готова за обличане! 

- Клиентът иска разнообразни дизайни в една поръчка или дори персонализация - няма проблем! Това не струва нищо повече, като материали или подготовка, отколкото дългата серия от един дизайн. Всеки клиент ще оцени гъвкавостта, която получава като бонус! 

- Поръчките се увеличават - няма проблем! Съществуващият екип може да обслужва два или дори три принтера, което мултиплицира производителността, НО И НАДЕЖДНОСТТА! Ако една от машините се повреди, останалите продължават! Всичко това, на цена по-ниска от цената на най-простия автоматичен сито-карусел. Да не коментираме свързаните със ситото необходими условия и устройства за предпечатна подготовка.