Добре дошли в нашия магазин
Решения за професионалисти

ЕКСПРЕСНО ПОДВЪРЗВАНЕ И ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ С OPUS МЕТАЛНИ КАНАЛИ И ПОЛУГОТОВИ КОРИЦИ

Дата: 2018-06-28

Изготвянето на албуми и фотокниги става все по-търсената услуга на българския пазар, особено в сезона на баловете и сватбите. Как да пердложите на клиентите си качествен, уникален продукт, и при това с минимум време за подвързване и при това на конкурентни цени? 
Горещо ви препоръчваме да обърнете внимание на системи за експресно метално подвързване и персонализиране Opus.


УНИКАЛНА СИСТЕМА ЗА ПОДВЪРЗВАНЕ С МЕТАЛЕН КАНАЛ
MetalBind е патентована технология за подвързване на албуми с метален канал с широка гама от консумативи (корици и канали са с различни формати, размери и текстури).


ЕКСПРЕСНА ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ
С помоща на полуготовите корици Pouch Cover можете да изготвите уникален продукт с изработен от Вас дизайн според нуждите и предпочитания на клиентите Ви без ограничения и то за секунди!
Консумативите Pouch Cover представлават твърди корици с прозрачен ламинат отгоре. Това, което Ви е нужно - да отпечатате изображението Ви, да го позиционирате върху корицата под ламината и да го ламинирате.

 

ОБОРУДВАНЕ, КОЕТО ВИ Е НЕОБХОДИМО

Opus Atlas 190 Opus Atlas 300 Mono
Opus Atlas 190 за експресно подвързване.
Повече информация тук.
Opus Atlas 300 Mono за експресно подвързване.
Единствената машина за подвързване на пазара с опционална приставка за топъл печат. 
Повече информация тук.
Opus-M Profilam A3 OPUS Solid Trimmer 320

Ламинатор Profilam A3 за експресна персонализация за предните корици Pouch cover.
Повече информация тук.

Лесно форматиране/изрязване на изображението за персонализация.
Повече информация тук.

 


ГОЛЯМО РАЗНООБРАЗИЕ НА POUCH COVER.

Изберете според случая черни или бели, гланцови или с ленена текстура, разнообразни формати, в това число и новите А5 пейзаж и квадратни 217/217 и 304/304. Запознайте подробно с новите ни видове корици от статията "Новите формати на твърдите корици Opus Classic Duplex - А5 пейзаж и квадрат".

Представяме и нови Pouch Cover Duplex:

POUCH COVER CLASSIC DUPLEX- корици с текстура имитираща лен. Предлагаме в два цвята - бяло и черно, представени формати - А4 портрет, пейзаж, А5 портрет/пейзаж, квадрат 217/217 и 304/304. Готов продукт представлява албум с предна корица с ламинат Pouch Cover Classic Duplex и задна корица Hard Cover Classic.


POUCH COVER ART DUPLEX - гланцови твърди корици. Предлагаме в два цвята - бяло и черно, представени формати - А4 портрет, пейзаж, А5 портрет/пейзаж, квадрат 217/217 и 304/304. Готов продукт представлява албум с предна корица с ламинат Pouch Cover Art  Duplex и задна корица Hard Cover Art.