Добре дошли в нашия магазин
Решения за професионалисти

Преоткриване на подвързването

 

Дата: 2018-05-16

Преоткрийте подвързването

Подвързването е един от най-важните довършителни процеси, без който много продукти от всекидневието в дома и на работа няма как да бъдат произведени - фото-книги, сватбени албуми, дипломни и курсови работи, художествена и техническа литература, учебници, тетрадки, бележници и органайзери, презентации, отчети и доклади, каталози, оферти, менюта, документи, архиви, комплекти чертежи, ръководства на потребителя - списъкът може да продължава още много!

И докато меката подвързия става малко или повече достъпна, то в повечето случаи, твърдата подвързия си остава нещо, което свързваме с майсторство, ръчен труд, ограничения при декорацията, повече време за изработка и по-висока цена. Особено когато говорим за къси тиражи или единични бройки, както и за персонализация!

Полската фирма OPUS е преоткрила подвързването - независимо дали става дума за твърда или мека корица.
Каним ви да го преоткриете с нас, на 29 май, от 14:14 часа, в зала Силвър Хол на Силвър Хотел, на адрес София, бул. „Симеоновско шосе“ №6.

Знаем, че вие не се интересувате от това, колко сериозен производител е OPUS, колко патента има за своите уникални продукти, че произвежда всичко в завода си в Гливице, в Полша, а не в Китай, че продуктите им основателно са предпочитани от копирните центрове, принт-шоповете, университетите и корпоративните офиси, както и фотографите. Знаем, че важното за вас е дали и как тези продукти могат да направят вашия бизнес по-конкурентен, по-рентабилен и да улеснят и ускорят процесите по подвързване, без да натоварват бюджета ви с непосилни инвестиции, независимо дали сте представител на голяма корпорация или имате малко ателие за подвързване.

Това са 10-те ключови предимства на системите за подвързване и персонализация OPUS:
1. Изключително лесно - всеки може да направи подвързване с твърди корици, след като изгледа едно клипче в YouTube-канала ни!
2. Изключително бързо - готова твърда корица за по-малко от минута!
3. Не се повреждат подвързваните материали - няма спирали, дупчене, лепене, шиене!
4. Винаги можете да разглобите и пренаредите или поправите подвързаното изделие - всеки, който поръчва менюта, знае за какво става дума!
5. Може да се подвързват разнородни материали, например комбинацията от офсетова хартия за книжно тяло, илюстрации върху хром-гланц и приложение, включващо текстилни мостри и полимерни филми - една невъзможна задача за термозалепването или за обичайните технологии за подвързване.
6. Подвързването е ЗДРАВО! Винаги можете да тествате, хващайки два-три листа в средата и пускайки цялата книга да виси на тях, докато я разтърсвате. Едва ли подлагате на такъв тест вашите изделия, но OPUS
нямат нищо против!
7. Ясна себестойност на продукцията - спестявате време да правите калкулации за клиенти, които проучват на 100 места едновременно!
8. Красив външен вид на завършената подвързия, голямо разнообразие от цветове и текстури на кориците, възможност за изработка на корици по ваши изисквания.
9. Достъпна цена и висока надеждност на машините, възможност за стартиране само с подвързваща машина и добавяне впоследствие, ако има търсене от клиентите, на машини за биговане, ламиниране, изработка на изцяло персонализирани корици, за фотоблокчета, за топъл печат и т.н.
10. Постоянно налични на склад машини и консумативи, за експресна реакция!

На представянето ще чуете как продуктите на OPUS
могат да бъдат решение за евентуалните ви затруднения с подвързването и да направят тази част от бизнеса ви предвидима и печеливша.
Няма да губим времето ви с тягостни презентации от по 90 слайда с диаграми, няма да ви разказваме колко сме велики - ще се постараем за 30-тина минути да ви вдъхновим и заредим с оптимизъм, да предложим интересни решения и подходи, които са дали добър резултат и, най-вероятно, ще работят и при вас. Толкова с презентациите на проектор.
След това времето ще бъде изцяло за практика -ще бъдат демонстрирани множество варианти за подвързване и персонализиране, ще има възможност за персонални тестове, мостри и консултации, освен специалистите на FACTOR.BG, на разположение ще бъде и представител на OPUS
.

Уверени сме, че всеки, който си има работа с подвързване, ще намери нещо интересно и полезно за себе си - ние предлагаме само продукти, които безрезервно харесваме и които сме тествали достатъчно, за да сме сигурни, че вършат си струват всяка стотинка от цената!
Ще се радваме, ако споделите с нас - преди или по време на събитието - за специфични ваши нужди или проблеми в областта на подвързването, персонализирането, отпечатването и работата с клиенти. Може заедно да намерим решение.

ВАЖНО!
За да осигурим комплект мостри и материали за всеки участник в представянето, най-учтиво Ви молим да се регистрирате предварително.
Регистрацията е безплатна и необвързваща, но ще ни помогне да се подготвим по-добре и да оползотворим пълноценно времето ви.


Към Формата за регистрация
Запазете своето място сега!

С уважение:
Екипът на FACTOR.BG