Добре дошли в нашия магазин
Решения за професионалисти

500 лв. повече приходи от сватба, с Epson SureLab D700 + Event Print

Дата: 2017-04-03

     

Фотографите, снимащи сватби и събития, обикновено са доста натоварени по време на ангажимента, затова предпочитат да не предлагат експресни снимки. Така Вие пропускате една отлична възможност за увеличване на печалбата си - естественото желание на участниците в събитието да се снимат и да получат своя снимка за спомен. 

FACTOR.BG предлага елегантно решение на този проблем - EPSON SureLab D700 + Event Print
Докато Вие сте заети с търсенето на уникалните кадри и емоционалните моменти от събитието, Ваш асистент, оборудван с рутер, лаптоп, принтер Epson SureLab D700 и софтуер Event Print, може да удвои приходите Ви от ангажимента.  

Event Print

Има два основни модела:
1. Безплатно за гостите - организаторът на събитието (или спонсор) поема цената за отпечатване на даден  брой снимки, безплатно за гостите. Гостите свалят приложението Event Print App, свързват се с Wi-Fi мрежата на Вашия рутер, снимат се или избират предишни свои снимки и ги изпращат за отпечатване - всичко това с няколко клика! Приложението им дава уникален номер, с който да получат снимките си от Вашия асистент. Неговата задача е да зарежда консумативи и да предава снимките. Системата приема, подрежда в папки и отпечатва снимките, до достигане на уточнените лимити за снимки на гост и максимален брой снимки за събитието, поети от спонсора. 
2. Всеки гост заплаща снимките си - това е по-интересния модел, защото така организаторите или младоженците не се налага да плащат нищо над уговорената с Вас сума за фотографската услуга, а Вие можете да продавате моментални снимки на гостите, със сериозна печалба.  Всичко е същото, с разликата, че системата е настроена да не печата автоматично, а да приема снимките на гостите, да ги подрежда в папки, отговарящи на номерата, получени от гостите при изпращането, и да чака Вашият асистент да потвърди, че конкретният гост е платил и снимките му могат да се печатат. Заедно с номера, гостът получава и съобщение за дължимата сума, още при изпращането на снимките.


С помощта на нашата система, Вие се освобождавате от грижата да снимате гостите, както и да подбирате снимките, които са се получили най-добре, не си губите времето в съгласувания, а оставяте всичко на гостите - почти всеки от тях има телефон с прилична камера и почти всеки обича да си прави селфита или да се снима с приятели. Вашият асистент прсто приема плащанията и разрешава отпечатването.  Една сватба събира доста над 100 човека, ако 50 от тях изпратят за печат по 5-10 снимки и Вашата цена е 1-2 лв./снимка, това са средно 500 лева в плюс към основното Ви заплащане. 

Системата може да се настройва изцяло по Ваше желания, включително цени, размери, фонове, рамки и т.н. 

Повече информация за Epson SureLab D700 и Event Print:
http://factor.bg/product/2455/epson-surelab-sl-d700-event-print-software.html

Сканирайте този QR код, за да свалите мобилното приложение:


QRCode

Линкове за сваляне на мобилното приложение Event Print App:


Event Print w sklepie Google Play
https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.pixeltech.eventPrint


Event Print w Apple Store
https://itunes.apple.com/app/event-print/id986808334


Event Print w Windows Store
https://www.microsoft.com/bg-bg/store/p/event-print/9nblggh3mt46