Добре дошли в нашия магазин
Решения за професионалисти

FACTOR.BG и EPSON откриват шоурум в центъра на София

Дата: 2020-01-18

На 22.01.2020 г., от 17:30 часа, FACTOR.BG, с партньорството на EPSON, открива специализиран шоурум в центъра на София, на ул. Г. С. Раковски 72.

Ще бъдат официално представени няколко нови принтера:

Epson SureLab D800 – фотографски DryLab от ново поколение, с удвоен производствен ресурс от 200 000 копия, с възможност за автоматично отпечатване и нарязване до краен размер на снимки и визитки.

Epson SureSolor F500 – настолен сублимационен принтер, с размер на печата от А4 до А3 от автоматично листоподаващо устройство и на ролка с ширина на хартията до 61 см. Принтерът е предназначен за най-различни бизнеси – от декоратори на сувенири и подаръци, до текстилни производители. Съчетава гъвкавост на форматите за печат, с висока скорост, пословичното качество на Epson и ниската себестойност на оригиналните мастила, в бутилки от 140 мл.

Epson SureColor P9500 – ново поколение устройство за професионален фотографски (и цветопробен) широкоформатен печат, с галерийно качество.

Основните подобрения са:

 

  • Нови пигментни мастила на водна база
  • Нова печатаща глава, с над два пъти по-висока скорост на печат
  • Photo и Matt Black на отделни канали в печатащата глава, за моментална смяна на матова/арт медия с гланцова/фото медия, без загуба на време и разход на мастило
  • Добавен е нов цвят мастило – Violet, за постигане на 99% покритие на Pantone палитрата
  • Специална технология за печат на черното, която позволява получаване на най-високата плътност върху гланцова фотографска медия и равномерен, лъскав финиш (wet look) на отпечатъка, без заливане с безцветен лак или оптимизатор, което води до по-ниски разходи и подобрява качеството на изображението, върху гланцови медии, особено при гледане под остър ъгъл (практически се елиминира ефекта на „бронзиране“).

 

Epson WorkForce WF-100W – портативен мастиленоструен принтер, идеален както за пътуващи мениджъри, които искат да респектират с пълноцветно отпечатана презентация, дори когато са в командировка, така и за сватбени и ивент-фотографи, които оценяват WOW-ефекта на красивата фотография, отпечатана на формат до А4, с отлично качество, през WiFi, в сублимния момент на събитието, когато емоциите са силни и приятните изненади се запомнят завинаги.

Epson L7160/7180 – мултифункционални принтери с евтини оригинални мастила в бутилки, 4 цвята DYE-мастила, плюс 5-ти цвят – PIGMENT-черно, за печат на документи, които не се размазват при намокряне, дори и на обикновена хартия. WiFi, Автоматичен Дуплекс, Сканиране, Копиране, тавички за печат на дискове, снимки, малки картички, директен печат от карта памет, LAN порт, цветен дисплей и панел за локално управление без компютър – това са общите им качества. Разликата – Epson L7160 печата до А4, докато Epson L7180 – до А3.

Екипът на FACTOR.BG кани всички клиенти и приятели, както и всички фенове на марката Epson, да се присъединят в този важен момент, за да се поздравим, да споделим мнения и идеи и да се кажем „Наздраве!“ с за по чаша хубаво вино!

Очакваме Ви – сряда, 22.01.2020 г., 17:30 часа, ул. Г. С. Раковски (малко под кръстовището с Дондуков, точно между двата магазина за часовници).