Добре дошли в нашия магазин
Решения за професионалисти

Epson SureColor P5000 бе отличен като най-добър фотопринтер в престижните награди TIPA

Дата: 2017-04-28



Редактори и журналисти от списания за фотография по целия свят дадоха признание на Epson на престижните награди TIPA 2017. Печелившият продукт на японския производител тази година е Epson SureColor P5000, който беше определен като "Най-добър фотопринтер".

TIPA - Technical Image Press Association - базира своята оценка на цяла година наблюдения върху иновациите, използването на водещи технологии, дизайн и ергономичност, лекота на използване и съотношение цена-качество на продуктите във всяка категория награди. Тазгодишните награди бяха избрани от представители на 27 професионални, аматьорски и бизнес списания от Азия, Австралия, Европа, Северна и Южна Америка, с делегация от Camera Journal Press Club в Япония.

TIPA е една от най-големите и най-влиятелните печатни асоциации в света. Спечелването на наградата за 2017 означава, че Epson вече има общо 38 награди от TIPA за технологии и оборудване за печат, включително мастиленоструйни принтери, мастила, скенери и проектори, от 1997 г. насам. Церемонията по награждаването ще се проведе на 16.06.2017 г. в Токио, Япония.


TIPA за Epson SureColor P5000:

"17-инчовият SC-P5000 е настолен принтер за цветна проба, печат на фотография и FineArt, който предлага 10-цветен набор от мастила, печатаща глава PrecisionCore TFP и технология Epson Precision Dot. Принтерът използва само касети от 200ml UltraChrome HDX, като гарантира печат с ярки и живи цветове и плътно черно, с по-дълъг живот на отпечатаните изображения в сравнение с предишните модели.

"Принтерът има подобрения по конструкцията за неутрализране на статичните заряди по медиите и предотвратяване на проникването на прах в машината, което означава улеснена поддръжка и по-голяма издръжливост. Печатащата глава PrecisionCore има 360 дюзи на цвят за по-добра скорост на печат, с променлив размер на капката, минимум 3,5 пиколитра, а 2.7-инчовият цветен LCD панел прави различните настройки и операции лесни и достъпни"



Детайлно описание на машина, консумативи, аксесоари и допълнителни опции, както и оферта можете да видите тук.

Новият Epson SureColor P5000 - изглед отдясно, в демо-центъра на FACTOR.BG