Фактор България ЕООД Photo-Signage-Textile-Sublimation

Езици
Валута
  • BGN
  • EUR
0

Моите покупки

Количката е празна.

How to dress to impress, или как да се обличате, за да впечатлите - с текстилните принтери на EPSON за директен печат и сублимация


Дата: 2017-04-27

През 2013 г. Epson се обедини с известния моден дизайнер Kansai Yamamoto и отпечата около 30 негови дизайна с цифрови текстилни принтери Epson, наброяващи повече от 1,000 м² текстил, включително памук, полиестер и коприна. Това беше само един от случаите, в които се доказа, че текстилните принтери на Epson са създадени за модните дизайнери - за да вдъхнат на идеите им живот в безкрайно разнообразие от форми и цветове.

"Dress to impress" изглежда почти като клише в наши дни, тъй като дори масовата модна индустрия е насочeна все повече и повече към лимитирани серии, знаейки, че клиентите не само търсят това, което е актуално и модерно, но преди всичко това, което им помага да изразят себе си. Това пък е една добра причина и възможност за дизайнерите да създават свои собствени текстилни изделия чрез дигитален печат.

Цифорвият печат прави процеса на декорация на текстил по-ефективен, а Epson принтерите пресъздават цветовете и дизайните, сътворени от дизайнерите по невероятен начин. Технологиите на Еpson за сублимация и директен печат позволяват на предприемачите и на установените модни марки да отпечатват върху различни тъкани, включително памук и синтетични влакна, за ново ниво на творческа свобода.


Ако Ви сте млад дизайнер, който е започнал бизнес с тениски в малки серии или дори уникални модели, принтерите Epson SureColor F2000 от серията Direct-to-garment (DTG) са най-добрият избор. С възможността да печатате директно върху дрехи, вариращи от 50 до 100% памук, SureColor F2000 предлага на модните предприемачи качествено и достъпно решение за печат.

Epson SureColor F2000 4С Standard Edition е високоскоростен модел само за CMYK, а Epson SureColor F2000 5С White Edition предлага допълнителното предимство за печат върху цветен и тъмен текстил с бяло мастило.
 


 

Ако търсите решение за печат на синтетични тъкани, насочете вниманието си към Epson SureColor® F-Series. Независимо дали сте дизайнер на висша мода или производител на облекло, бански или домашен текстил, ще бъдете впечатлени от ярки и живи цветове, плътно черно, плавни тонални преходи и нежни преливки, благодарение на Epson UltraChrome® DS мастилата. С включения Wasatch RIP Software със специални функции за текстилен и моден печат, SureColor F-Series позволяват на дизайнерите да създават и отпечатват оригинални дизайни с по-голяма гъвкавост и контрол.

Когато модата се сблъсква с функционалността, от висша мода, през бански до спортни екипи, Epson предлага перфектното решение за създаване на дрехи, с които Вашите клиенти да се обличат, за да впечатляват.
 

 


Нови продукти

Katana Photo Matt Prisma 230

Katana Photo Matt Prisma 230

Цена с ДДС: 27.00 лв.
Katana Photo Matt Crinkle 230

Katana Photo Matt Crinkle 230

Цена с ДДС: 27.00 лв.
Katana Photo Matt Griffe 230

Katana Photo Matt Griffe 230

Цена с ДДС: 27.00 лв.

Най-продавани

Магнит ПОРТФЕЙЛ (вложка 51 х 73 мм)

Adventa Магнит ПОРТФЕЙЛ

Цена с ДДС: 1.00 лв.
Ключодържател ИДЕАЛ (вложка 35 x 50 мм)

Adventa Ключодържател ИДЕАЛ

Цена с ДДС: 0.66 лв.
Върни До Горе