Добре дошли в нашия магазин
Решения за професионалисти


Adventa е най-добрият доставчик на продукти за моментална персонализация във Великобритания

Дата: 2017-05-16

На наградите за Световна промишленост през 2017 г., чийто домакин бе MANPACK WorldWide, Adventa спечели наградата за "Най-добър доставчик на персонализирани печатни продукти в Обединеното кралство". Наградите се гласуват от общо 60 000 главни изпълнителни директори, ръководители и професионалисти в бранша.

Успехът на тези награди е изключително достижение и илюстрира ангажимента на Adventa да бъде водещ доставчик на продукти за моментална персонализация в световен мащаб, постигнат чрез високотехнологични иновации. Adventa продължава да се стреми да използва най-новите разработки на автоматизацията, за да постигне конкурентни производствени разходи от световна класа.

Произвеждайки в собствена фабрика и складирайки готовата продукция във Великобритания и САЩ, Adventa могат да предложат кратки производствени срокове и бърза доставка в над 30 страни, като 98,5% от доставките им се извършват в срок!

С отличен опит в използването на редица материали като: стъкло, акрил, картон и MDF, Adventa произвежда голямо разнообразие от продукти, които отговарят на изискванията на клиентите да бъде лесно и ефективно. 

Заводът разполага с 12 силно автоматизирани роботизирани системи. През годината тези машини достигат феноменалените 8000 + производствени часа.

Иновациите на Adventa са безценни, както за тях, така и за индустрията като цяло. Те са в рамките на Топ 10 компании в Уелс, кандидатстващи за регистрирани дизайни и патенти поради уникалността и качеството на продуктите.

През изминалата 2016 г. бяха произведени над 34 милиона компонента и продукта, за да се създаде набор от уникални качествени артикули, които да запълнят широк спектър от пазари - от фотостудия и рекламни агенции, през училищна фотография, до крайни потребители.

"За нас е удоволствие да спечелим наградата. Това е голямо постижение за екипа, който работи изключително усилено, за да произвежда отлични резултати и идеи във всеки аспект от производствения ни процес, от разработването на продукти до доставката до нашите клиенти." - Марк Морриш, изпълнителен директор.

Източник: www.adventa.com


Разнообразието от фото-сувенири за моментално персонализиране можете да разгледате тук.