Добре дошли в нашия магазин
Решения за професионалисти


Сублимационните принтери Epson SureColor-F серия - с 3-годишна пълна гаранция!

Дата: 2017-05-04

Epson затвърждава позициите си в професионалния сублимационен сегмент, добавяйки 3-годишна пълна гаранция за спокойствие и безпроблемност, към неоспоримите си предимства - цена, качество, себестойност на продукция, надеждност и лекота на обслужване.

Трите актуални модела сублимационни принтери от серията SureColor F9200, F7200 и F6200 завоюваха авторитет на професионалния сублимационен пазар. От гледната точка на официален доставчик и сервиз на тези машини, ние от FACTOR.BG можем спокойно да кажем, че това са вероятно най-безпроблемните и надеждни принтери, които сме обслужвали някога. Адекватната политика на Epson, по отношение на цената на принтерите и себестойността на мастилата за кв.м. отпечатана продукция, ни позволиха да спечелим лоялността на някои от най-взискателните клиенти в този бранш в България - от фирми, работещи огромни поръчки за световни марки, до печатни студия, обслужващи бутици и модни дизайнери на уникални облекла.

Тригодишната пълна гаранция идва в потвърждение на нашите констатации и дава на нашите клиенти увереност, че ще могат да се фокусират върху работата си и да привличат поръчки, като натоварват техниката максимално, денонощно, 7 дни в седмицата, за да оптимизират доходите си и да възвърнат многократно инвестицията си.

В крайна сметка, тригодишната пълна гаранция означава едно нещо - предвидимост на разходите и прогнозируема себестойност на отпечатаната продукция, в рамките на един период, в който машината е практически сигурно, че ще бъде изплатена. Себестойността вече изключва неясни величини, като например разходи за сервизно обслужване в извънгаранционен период. Сигурно е, че каквото и да се случи, в рамките на два работни дни, принтерът ще бъде сервизиран по стандартите на Epson, без никакви компромиси с части и консумативи, от сертифициран от Epson сервизен специалист, напълно безплатно, като дори мастилото и почистващите разтвори, които биха се изразходвали при ремонта, ще бъдат компенсирани напълно!

При скорости на печат от 22 кв.м./час за F6200 и F7200, до 42 кв.м./час за F9200, с реално търговско качество, тези машини са вероятно едновременно най-достъпните и най-бързите в своите класове.
Цените на
мастила и разходните норми за квадратен метър отпечатана продукция гарантират конкурентноспособност дори и за тези, които печатат единични бройки и малки тиражи, а за клиенти, печатащи големи обеми, Epson гарантира специални условия и цени, позволяващи директна конкуренция дори с печатниците в съседна Турция, при преимущество в качеството.

FACTOR.BG има вече сериозен опит и база клиенти, големи обеми мастила на склад и пълна комплектовка с резервни части за екпресна реакция.

Сублимационните хартии KASPAR PAPIR, на които FACTOR.BG е ексклузивен дистрибутор за България, осигуряват много стабилни параметри и високо качество, на най-ниската цена. По-евтини са само турските хартии без покритие, които са практически неизползваеми за качествен печат, особено за по-наситени цветове и плътни фонове. Предлага се гъвкавост при доставките - от плотерни ролки до джъмбо-роли.

Специалистите на FACTOR.BG осигуряват обучение на оператора, профилиране и дистанционна или on-line консултация - безплатно!

Тези, които тепърва навлизат в този пазар, ще оценят подкрепата ни по достойнство - в днешно време все по-трудно е да се намерят адекватни и компетентни оператори, а ние помагаме на собствениците на бизнесите и техните служители да нaвлезнат бързо и лесно в теорията и практиката на управлението на цвета, в работата с принтера и RIP софтуера Wasatch.

Всичко това, в комбинация с пълната тригодишна гаранция, представлява едно уникално предложение за българския пазар.

Ще се радваме да обсъдим нуждите на Вашия бизнес лично - при вас или в нашия демонстрационен център.

Екипът на FACTOR.BG