Фактор България ЕООД Photo-Signage-Textile-Sublimation

Езици
Валута
  • BGN
  • EUR
0

Моите покупки

Количката е празна.

Принтирай, защити, сертифицирай!

Дата: 02 Май 2018

Какво прави печатното произведение уникално?  Хартията става част от изображението, защото една добре подбрана художествена хартия може наистина да подчертае едно произведение на изкуството. Възпроизвеждането като луксозен печат е нещо, което трябва да се преживее - било то в рамка на стената у дома, в албум, като портфолио за пускане в експлоатация, продажби на колекционери или в галерия - всяка картина заслужава най-доброто представяне.

Четири неща, които ще направят Вашата творба  безупречна:

 

1. Висококачествена хартия Hahnemühle

2. Печат с професионален фото принтер Epson

3. Защитен спрей Hahnemühle

4. Сертификат за автентичност Hahnemühle с холограми.

 

Първо: Хартията

 

 

Hahnemühle е нарицателно за най-висок клас хартия в областта на фотографията. Всички хартии Hahnemühle FineArt са строго тествани за тяхната устойчивост на стареене. Oт памучни влакна, алфа целулоза или бамбук, матови, текстурирани, гланцови и канава. Acid-free! Устойчиви над 100 години!.

 

Второ: „Фотографията се нуждае от тяло! „

 

 

Многократно сме повтаряли тези думи на известния български фотограф Павел Червенков, но това е така, защото твърдо вярваме в тях.  Печатът е това, което кара фотографията да оживее, да може да бъде докосната, да покаже снимката по начина, по който автора иска тя да бъде представена пред публиката.  Epson SureColor P series са професионални принтери изцяло проектирани и произведени от EPSON и безспорно са най – добрия избор при печат на фотографии.

Трето: Защитете!

 

Вашата творба се нуждае от защита срещу драскотини и влияния на околната среда. Protective Spray  на Hahnemühle предлага отлична защита за Вашите отпечатани изображения. Спреят не притежава миризма, "запечатва" напечатаната повърхност и я защитава от замърсяване, отпечатъци от пръсти и влага. Обработените със спрея разпечатки са с увеличена влагоустойчивост и са защитени от негативното влияние на UV лъчите.

Четвърто : Сертифициране!

 

 

Искате да подчертаете стойността и автентичността на вашите снимки?  Просто опитайте със системата за сертифициране на Hahnemühle. Всеки сертификат се състои от оригинална хартия Museum Etching Deckle Edge и две идентични номерирани холограми. Нанесете едната  върху задната страна на разпечатката си, а другата - върху персонализирания сертификат за автентичност.

 

Всяко сертифицирано произведение на изкуството може да бъде регистрирано със съответния номер на сертификата на www.myartregistry.com.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  • Все още няма коментари

Най-продавани

Магнит ПОРТФЕЙЛ (вложка 51 х 73 мм)

Adventa Магнит ПОРТФЕЙЛ

Цена с ДДС: 1.00 лв.
Ключодържател ИДЕАЛ (вложка 35 x 50 мм)

Adventa Ключодържател ИДЕАЛ

Цена с ДДС: 0.66 лв.
Върни До Горе